29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Τι κάνει τη διαφορά φέτος στον Απόλλωνα…

By on 30 Οκτωβρίου, 2017 0 799 Views

«Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Κάναμε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, αποδώσαμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, πετύχαμε 4 γκολ και μπορούσαμε και για άλλα 4-5. Από σεβασμό και μόνο κατεβάσαμε ρυθμό. Έπαιζε και ο αντίπαλος με δέκα παίκτες και δεχτήκαμε δύο γκολ την επανάληψη».Αυτό δήλωσε για τη νίκη σε βάρος της Δόξας ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα:

Για το ότι ο Απόλλωνας καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε Κύπρο και Ευρώπη…

«Για να είμαστε σωστοί η κούραση δεν είναι σωματική, αλλά ψυχική. Δεν είμαστε κορεσμένοι, διψάμε για τίτλους και διάκριση. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος και καθημερινά δουλεύουμε για αυτό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει τίτλους και ψάχνουν να γράψουν ιστορία με τον Απόλλωνα. Ο πιο σημαντικός λόγος για όλα αυτά όμως είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή. Γίνεται μια καθημερινή μάχη από 27 ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις. Ο προπονητής είναι «λυσσασμένος» για να γράψει ιστορία και αυτό νομίζω κάνει τη διαφορά αυτή την περίοδο. Έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Γιάκολις και ο Άλεφ που ήταν εξαιρετικοί χθες. Υπάρχει ένας τεράστιος και υγιής ανταγωνισμός. Αυτό που πετυχαίνει ο κ. Αυγουστή είναι απίστευτο. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν είναι ευχαριστημένος».

Για την επιστροφή του Αγγελή…

«Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής για μας. Αποτελεί κεφάλαιο για μας, γιατί εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Τον στηρίξαμε με πολύ μεγάλο κόστος και οικονομικό και αγωνιστικό. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής, επιπέδου Εθνικής Κύπρου. Θα χρειαστεί χρόνος για να βρει τα πατήματα του. Υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν τη σειρά τους».

Για τον Σαντάνα…

«Θα δούμε το βαθμό ετοιμότητας του. Δεν έχουμε καμία ανησυχία αφού έχουμε τον Βασιλείου που είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Για τον αγώνα με την Αταλάντα…

«Έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Θέλουμε να τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έστω και 6.000 να έρθουν να μας βοηθήσουν».