19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Εθνικός αντέχει…Πήρε Χ από το ΑΠΟΕΛ που όταν ξύπνησε ήταν αργά

O Εθνικός αντέχει…Πήρε Χ από το ΑΠΟΕΛ που όταν ξύπνησε ήταν αργά

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 853 Views

Ο Εθνικός αυτή την φορά δεν έμεινε στις εντυπώσεις. Προηγήθηκε με ένα υπέροχο γκολ του Κυπριανού στο 11΄ και άντεξε στην πίεση που του άσκησε το ΑΠΟΕΛ στο β΄ ημίχρονο και μετά το 65΄όταν ο Ποτέ ισοφάρισε με ωραίο σουτ. Στο Α΄ ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ το θύμιζαν οι φανέλες που φορούσαν οι παίκτες του και ο Εθνικός δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα. Μετά το 1-1 και την είσοδο του Αλωνεύτη το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε και πίεσε έντονα την εστία του Μποκατίνοφ που καθάρισε αρκετές φάσεις όμως δεν έφθασε ποτέ στο νικητήριο γκολ αν και ο Αλωνεύτης σημάδεψε το δοκάρι.
Η ομάδα του Δώνη σε άλλο ένα παιχνίδια δεν ανταποκρίθηκε και στο τέλος έφερε ένα «Χ» που είναι οδυνηρό αποτέλεσμα αν και στο β΄ημίχρονο υπήρξε προπάθεια..
Ο Εθνικός άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Κυπριανού στο 11΄, το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με τον Ποτέ στο 65΄, έτρεξε να το γυρίσει αλλά δεν πρόλαβε.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Ρόκατς (84΄ Χάτζιαρος), Ιλουρίτζε (84΄ Μούσιτς), Ενέσκου, Κυπριανού, Αρέστη, Ντόβνια, Σικάρσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Κιπιάνι (90+5΄ Χαραλάμπους)

ΑΠΟΕΛ: Γκουντίνιο, Μερκής, Ρουέδα, Μιλάνοφ (74΄ Βινίσιους), Αλεξάνδρου (61΄ Αλωνεύτης), Σόουζα, Μοράις, Ζαχίντ, Σάλαι, Εφραίμ (61΄ Ντε Καμάργκο), Ποτέ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιλουρίτζε, Κιπιάνι, Ντόβνια (3η), Ρόκατς, Κυπριανού/ Μοράις, Μιλάνοφ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λούκας Σωτηρίου (Μάριος Δημητριάδης, Πέτρος Πέτρου).
ΘΕΑΤΕΣ: 1500