26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Κυρία πήρε την μπουκιά από την Ομόνοια στο τέλος με τον Ντουγκλάου(1-1)

Η Κυρία πήρε την μπουκιά από την Ομόνοια στο τέλος με τον Ντουγκλάου(1-1)

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 769 Views


H Ανόρθωση αρνήθηκε να χάσει και αυτή την φορά αν και βρέθηκε μια ανάσα από την πρώτη της ήττα. Η Ομόνοια να προηγείτο μέχρι το 6ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως οι παίκτες της Κυρίας πήραν την μπουκιά από τον στόμα της γηπεδούχου που είχε δοκάρι για να κάνει το 2-0 και στο τέλος πλήρωσε το λάθος του τερματοφύλακα της που έδωσε την ευκαιρία στον Ντουκλάου να ισοφαρίσει έτσι η Ανόρθωση έφυγε από άλλο ένα εκτός έδρας ντέρμπι αήττητη εκτός έδρας.

Η Ομόνοια προηγήθηκε με τον Λόπες στο 56’ με καρφωτή κεφαλιά όταν οι παίκτες της εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ από πλάγια και η άμυνα της Ανόρθωσης κοιμήθηκε χάνοντας εύκολα την μάχη στον αέρα από τον σκόρερ. Ήταν μια στιγμή που η Ανόρθωση έπαιζε με 10 αφού τρυαματίστηκε ο Ράγιος και μέχρι να γίνει αλλαγή ήταν εκτός μάχης. Η Ανόρθωση ήταν χλωμή και χωρίς μυαλό στην επίθεση και δύσκολα δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκολ ενώ η Ομόνοια με καλύτερη ψυχολογία παρολίγο να κάνει το 2-0 στο δοκάρι του Νταρμπισάιαρ .Αντέδρασε η Κυρία στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και έφθασε στην ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Δράστης ο Ντουγκλάο και μοιραίος ο Φελτεχούϊζεν που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα σε κεφαλιά και έδωσε την ευκαιρία στον Βραζιλιάνο να ισοφαρίσει. Πάλι από το κέντρο της άμυνας ήρθε το γκολ για την Ανόρθωση .
Και οι δύο ομάδες έκαναν από δύο υποχρεωτικές αλλαγές που επηρέασαν τους σχεδιασμούς των δύο προπονητών
ΟΜΟΝΟΙΑ (Π.Χριστοδούλου): Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Καντέ, Κατελάρης, Φαμπρίσιο (76′ Γουϊλιαμ), Κανού, Σοάρες, Μαργκάσα, Αντόνια, Λόπες (72′ Χριστοφή), Ντάρμπισαϊαρ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι):Αρούς, Ντουγκλάο, Σιλντελφελντ, Πράνιτς, Σιβού, Οικονομίδης (62′ Παλάνκα), Βίκτορ, Ράγιος (59′ Γκάντσεφ), Καρλίτος, Σισέ (65′ Άλβες), Καμαρά