26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η αμυντική γραμμή δεν επιτρέπει στην Ανόρθωση να χάσει

Η αμυντική γραμμή δεν επιτρέπει στην Ανόρθωση να χάσει

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 956 Views

Η Ανόρθωση για άλλη μια φορά χάρη στην άμυνα της αρνήθηκε την ήττα και ο βαθμός που πήρε στο ΓΣΠ από την Ομόνοια δεν είναι άσχημος έστω αν έπεσε από την κορυφή μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Αλκής. Η ομάδα του Λέβι τέλειωσε με τα ντέρμπι στο ΓΣΠ κερδίζοντας 4 βαθμούς από το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια ,ενώ πήρε Χ με την ΑΕΚ στην δική της Αρένα και με 10 ισοφάρισε τον Απόλλωνα .Σε 10 αγώνες παραμένει αήττητη έχοντας το πνεύμα του νικητή .Την καλή της πορεία την στηρίζει στην αμυντική της γραμμή που αμύνεται σθεναρά και σκοράρει…Μετά τον ακραίο αμυντικό Πράνιτς ,τον μέσο Βίκτορ που πέτυχε τρία γκολ ,τον Σίλντενλφεντ που πέτυχε δύο ήρθε η σειρά του Ντουγκλάου να γίνει λυτρωτής. Μόλις 11 γκολ πέτυχε η Ανόρθωση σε 10 αγώνες Και τα 7 σημειώθηκαν από παίκτες της μεσοαμυντικής γραμμής και μόνο 4 από μεσοεπιθετικούς(Καμάρα,Σισέ,Παλάνκα,Ράγιος)
Στο ντέρμπι με την Ομόνοια ο Λέβι δοκίμασε να παίξει με τρείς γρήγορους στην επίθεση (Καμαρά,Σισέ, Καρλίτος)για ευνόητους λόγους και ήταν σωστή σκέψη ωστόσο δεν είχε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε. Υπήρχε θέληση και ταχύτητα αλλά δεν υπήρχε καθαρή σκέψη και ποδοσφαιρικό μυαλό στην επίθεση και στο Α΄ ημίχρονο που η Ανόρθωση ήταν καλύτερη ελάχιστα απείλησε. Ήρθαν και οι δύο αναγκαστικές αλλαγές των Ράγιος και Σισέ που διαφοροποίησαν το πλάνο του Λέβι ωστόσο τέλος καλό με τον συνηθισμένο τρόπο. Στημένο και κεφαλιά…
Απέναντι στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ η Ανόρθωση προηγήθηκε αλλά καρδιοχτύπησε, χάθηκε το πέναλτι από τους «γαλαζοκίτρινους» και έφυγαν με μεγάλο διπλό. Με την ΑΕΚ και πάλι στο φινάλε μίλησε ο Καμαρά και η Ανόρθωση δεν έχασε. Με τον Απόλλωνα πρόλαβε να ισοφαρίσει με δέκα ποδοσφαιριστές και στο ΓΣΠ και πάλι απέναντι στην Ομόνοια απλά και πάλι αρνήθηκε να χάσει. Η Ανόρθωση βγάζει που δεν έβγαζε κάτι τα προηγούμενα χρόνια, πνεύμα νικητή. Το είπε ο Λέβι στις δηλώσεις του αλλά δεν είναι ο μόνος που το πιστεύει. Αυτός που έπρεπε να το πιστέψει είναι ο κόσμος ο οποίος το πίστεψε και πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Πλησίασαν τις 2 χιλιάδες στο ΓΣΠ, σε κάποια στιγμή πάγωσαν αλλά στο φινάλε όπως βλέπετε και στην φωτογραφία το πανηγύρισαν με την ψυχή τους μαζί με τους ποδοσφαιριστές.