27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν γίνεται αποδεχτή η παραίτηση Δώνη λένε στο ΑΠΟΕΛ(Τι δήλωσε ο ίδιος)

Δεν γίνεται αποδεχτή η παραίτηση Δώνη λένε στο ΑΠΟΕΛ(Τι δήλωσε ο ίδιος)

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 659 Views

Την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Γιώργος Δώνης η οποία όμως δεν έγινε αποδεχτή με επίσημη τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ.

«Από αυτή την στιγμή η παραίτηση μου είναι δεδομένη και αν την δεχθεί η διοίκηση είμαι έτοιμος αύριο το πρωί να πάω και να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές και θα είμαι ήσηχος με την συνείδηση μου» δήλωσεμεταξύ άλλων ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ότι πω θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πολλές καταστάσεις. Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει και σημαίνει πως δεν μπορώ να επηρεάσω μέσω της προπόνησης στον βαθμό που θέλω είτε η δουλειά μου να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως η ευθύνη ανήκει σε μένα. Από τη στιγμή αυτή η παραίτησή μου είναι δεδομένη στην διοίκηση και είναι ανοικτή, μπορώ να πάω να χαιρετήσω αύριο το πρωί και να τα έχω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου.

Για 60 λεπτά ήμασταν απαράδεκτοι, δεν κάναμε τίποτα. Στα τελευταία 30 λεπτά κάναμε πολλά αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Εθνικό για τον ένα βαθμό. Επίσης θέλω να πω τα τελευταία 35 λεπτά ήταν γελιοποίηση του αθλήματος και αυτό δεν βαραίνει τον Εθνικό, είναι ευθύνη άλλων”.