28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μπήκε στο γήπεδο για να δείξει το ριπλέι στον διαιτητή!

Μπήκε στο γήπεδο για να δείξει το ριπλέι στον διαιτητή!

By on 26 Οκτωβρίου, 2017 0 1062 Views

Ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας, Ραλφ Ράγκνικ, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του πρώτου μέρους της αναμέτρησης Κυπέλλου με τη Μπάγερν, προκειμένου να δείξει στον διαιτητή ένα ριπλέι από το κίνητό του για φάση στην οποία η ομάδα του ζήτησε πέναλτι!

Ο Ράγκνικ πάτησε στο χορτάρι και προσπάθησε να δείξει στον ρέφερι την αμφισβητούμενη φάση από βίντεο που είχε βρει στο διαδίκτυο, για περιστατικό στο οποίο είχε υποδειχθεί φάουλ και η Λειψία είχε ζητήσει πέναλτι στο 36ο λεπτό.

Ο Ματς Χούμελς καυγάδισε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας που ανήκει στη Red Bull, ενώ η ένταση συνεχίστηκε και κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων και των διαιτητών προς τ’ αποδυτήρια, στη λήξη των πρώτων 45 λεπτών.

Η Λειψία, αφού πρώτα έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 54′ λόγω αποβολής του Κεϊτά, προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φόρσμπεργκ στο 68′ με τους Βαυαρούς αυτή τη φορά να παραπονιούνται για φάουλ, ενώ η ισοφάριση για το 1-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε και η κανονική διάρκεια αλλά και η παράταση της αναμέτρησης, διαμορφώθηκε στο 73′ από την κεφαλιά του Αλκάνταρα.

Στη διαδικασία των πέναλτι, η Μπάγερν επικράτησε 5-4 και πέρασε στην επόμενη φάση…