29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Δύσκολα κέρδισε στο τέλος την ΑΕΚ η Ανόρθωση

By on 26 Οκτωβρίου, 2017 0 928 Views

Την επιστροφή στις επιτυχίες πανηγύρισε η φουτσαλική ομάδα της Ανόρθωσης οποία μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια στην τέταρτη αγωνιστική, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ επικρατώντας πιο δύσκολα απ’ ότι μαρτυρά το τελικό 5-2. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Βραζιλιάνος Τζο σε ρόλο δημιουργού και ο Χρίστος Κόκκινος σε ρόλο εκτελεστή, με το σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ξεκίνησε θετικά για την Ανόρθωση η οποία πήρε προβάδισμα στο 8ο λεπτό με δράστη τον Κωνσταντίνο Κουλουμπρή, ωστόσο η ΑΕΚ ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα με το 1-1 να είναι και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα στο 24ο λεπτό και κόντρα στη ροή του αγώνα, με την Ανόρθωση να εξαπολύει αντεπίθεση διαρκείας σημαδεύοντας το δοκάρι στο 26ο και 30ο λεπτό με δράστες του Τζο και Κουλουμπρή.

Η ισοφάριση ήρθε στο 33ο λεπτό με εξ επαφής πλασέ του Φελιπίνιο ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόκκινος έστειλε το δείκτη του σκορ σε 3-2. Με τους Κόκκινο και Χαρή να τιμωρούν το flying goalkeeper της ΑΕΚ στο τελευταίο λεπτό, διαμορφώθηκε το τελικό 5-2.