26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Βλέπει μόνο Ομόνοια η Ανόρθωση χωρίς απογοήτευση. Όλοι παρόντες

Βλέπει μόνο Ομόνοια η Ανόρθωση χωρίς απογοήτευση. Όλοι παρόντες

By on 26 Οκτωβρίου, 2017 0 617 Views

H Aνόρθωση έχασε πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της από την Πάφο ωστόσο δεν απογοητεύεται γιατί η προσπάθεια των παικτών της ήταν καλή και στο Β΄ ημίχρονο κάτω από αντίξοες συνθήκες έδωσαν μάχες και πίεσαν τον αντίπαλο ,Η Πάφος δικαίωσε την βαθμολογική της θέση αλλά αν υπήρχε νικητής αυτός θα έπρεπε να ήταν η Ανόρθωση που ήταν καλύτερη και έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά βρήκε απέναντι της μια καλή ομάδα, να καλό Κόπριβετς και τα δοκάρια. Φυσικά η απώλεια του πέναλτι δεν είναι άτυχη στιγμή αλλά ήταν ατυχής η επιλογή του εκτελεστή.
Ο Ράγιος είχε εκτελέσει χωρίς επιτυχία άλλα τρία πέναλτι φέτος σε φιλικά και επίσημα ενώ είχε απέναντι του τον τερματοφύλακα που πέρσι ήταν μαζί του στην Ανόρθωση .Το σκορ ήταν 0-0 και κάλλιστα θα μπορούσε το πέναλτι να το εκτελέσει είτε ο Καμαρά είτε ο Ντουγκλάου που έδειξαν ετοιμότητα και διάθεση να το κάνουν αλλά τελικά το εκτέλεσε ο Ράγιος σημαδεύοντας το δοκάρι.
Φάνηκε και σε αυτό το παιγνίδι ότι οι επιθετικοί της Ανόρθωσης δεν σκοράρουν εύκολα και χάνονται ευκαιρίες. Χθες παρολίγο να δώσει την λύση πάλι ο Σίλντελφεντ αλλά η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Απέναντι στο Πάφο χάθηκε αρκετός χρόνος στο Α΄ ημίχρονο αφού η παρουσία του Γκάντσιεφ στο κέντρο αντί του καλού στα προηγούμενα παιγνίδια Οικονομίδη επηρέασε αρνητικά την μεσαία γραμμή με αποτέλεσμα η Πάφος στο πρώτο 20λεπτο να ελέγχει το παιγνίδι και να απειλεί. Σταδιακά βελτιώθηκε η Ανόρθωση αλλά στο Β΄ ημίχρονο κυριάρχησε και ιδιαίτερα μετά την είσοδο των Καρλίτος ,Καμαρά και Σισέ στρίμωξε την Πάφο χωρίς ωστόσο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.
Το χθεσινό παιγνίδι με τα θετικά του και τα αρνητικά του πέρασε στην ιστορία και η Ανόρθωση έχει τώρα δυο μέρες για να ετοιμαστεί για το ντέρμπι του ΓΣΠ με την Ομόνοια. Το ευχάριστο για τον Λέβι είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεση του .Ο Σιβού εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει στο κέντρο δίπλα στους Βίκτορ και Ράγιος .Η τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει και οι αλλαγές θα γίνουν στην επίθεση με τους Σισέ ,Καμαρά και Καρλίτος να διεκδικούν θέση με τους δύο τουλάχιστον να είναι στην αρχική 11αδα με ένα εκ των Παλάνκα-Αμντουλάγεφ


Ο Ρόνι Λέβι πάντως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του χθες παρά την απογοήτευση του αποτελέσματος:

Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα τόνισε. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα αλλά όσο περνούσε ο χρόνος γινόμασταν καλύτεροι. Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα που μας έκανε την ζωή δύσκολη. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό στους παίκτες μου που πίεσαν και διεκδίκησαν την νίκη. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ μια από τις πολλές ευκαιρίες που κάναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, βλέπουμε μπροστά. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλές μάχες. Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητές. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει, ότι καλύτερο και στην Πάφο κατέληξε τονίζοντας ότι αν το γήπεδο ήταν καλύτερο χωρίς βροχές, με τον τρόπο που έπαιζε η Ανόρθωση θα έβαζε περισσότερο δύσκολα στον αντίπαλο.