24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η ΑΕΛ….Εύκολα 3-0 τον Ολυμπιακό

By on 26 Οκτωβρίου, 2017 0 570 Views

Μια ΑΕΛ όπως θέλουν να την βλέπουν είδαν οι φίλοι της ΑΕΛ στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό. Ήταν ίσως το καλύτερο φετινό της παιχνίδι και κέρδισε με σχετική ευκολία τον Ολυμπιακό.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» επικράτησαν 3-0 των «μαυροπρασίνων», επέστρεψαν στις επιτυχίες και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ακόμα καλύτερα πράγματα.
Το σκορ άνοιξέ στο 29΄ με κεφαλιά ο Μιτρέα, ενώ ο Αρουαμπαρένα με πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0.
Η ΑΕΛ έριξε ρυθμούς στην επανάληψη, δεν κινδύνεψε αλλά δεν είχε τις πολλές φάσεις του πρώτου μέρους. Πάντως ήταν όλα τα λεφτά η τελευταία φάση του αγώνα όταν ο Μιτρέα στο 90΄ κάρφωσε την μπάλα με μακρινό φάουλ στα δίκτυα του Χίντι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΑΕΛ (Μπ.Μπαλταζάρ): Βοζίνια, Σίλβα (63΄Ζντραφκόφσκι), Αρουαμπαρένα, Νικολάου, Λαφράνς, Μέσκα, Μιτρέα, Αλνταίρ (73΄ Ηλία), Χ.Κυριάκου, Γουίλερ, Αρτούρ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χ.Μιχαήλ): Χίντι, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης (72΄ Ανδρέου), Μιγκελίτο (60΄ Μιγκελίτο), Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Καπαρτής, Παντελή, Σαμάρας (46΄ Μενελάου), Αντωνίου, Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παντελή
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χρυσοβαλάντης Θεουλή (Δ.Τούρος, Κ.Κυριάκου) Κ. Χριστοδούλου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.350