20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην επίθεση τα διλήμματα του Λέβι.Επιστρέφει ο Σισέ

Στην επίθεση τα διλήμματα του Λέβι.Επιστρέφει ο Σισέ

By on 25 Οκτωβρίου, 2017 0 635 Views

Την τρίτη νίκη μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στοχεύει σήμερα η Ανόρθωση ώστε να διατηρήσει την πρωτιά στην βαθμολογία, το αήττητο, και συνάμα να πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ντέρμπι με την Ομόνοια το Σάββατο.

Ο Ισραηλινός υπολογίζει τον Σεκού Σισέ, όμως δεν μπορεί να έχει στην διάθεσή του τον Αμπντουλαχί Σιβού που είναι τιμωρημένος για την «απόπειρα» λακτίσματος στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. (Απόψε μετά τα παιγνίδια θα γίνει γνωστή η ποινή που θα του επιβληθεί)

Το πιαθανό σχήμα: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αριέλ Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας τα θηρία Σίλντλεφελντ και Ντουγκλάο με τον Μπανταλόφσκι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Πράνιτς στο αριστερό.

Στον χώρο του κέντρου δεν βλέπουμε κάποια διαφοροποίηση στην τριάδα με τους Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδη και Ρούμπεν Ράγιος να διατηρούν τις θέσεις τους .
Στην επίθεση , η επιστροφή Σισέ κλειδώνει και την θέση στο αριστερό άκρο. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού καλύπτει τις απαιτήσεις του Λέβι στην τακτική που ακολουθεί και θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Σισέ . Στο δεξί άκρο τώρα, ερίζουν για μια θέση οι Παλάνγκα, Καρλίτος και Αμπντουλάγιεφ με τον Ισπανό να έχει προβάδισμα έναντι των άλλων δυο. Στην κορυφή της επίθεσης, διεκδικούν την θέση Άλβες και Καμαρά.
Το βέβαιο είναι ότι η Ανόρθωση θα πρέπει να παρουσιαστεί από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο καλή ,σοβαρή και συγκεντρωμένη για να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάφου που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα ,είναι ψηλά στην βαθμολογία με παίκτες γρήγορους και ποιοτικούς. Ούτε λόγος για υποτίμηση αφού η πορεία της Πάφου δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο .Αντίθετα ο Λέβι και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους σήμερα και ξέρουν ότι πρέπει να ιδρώσουν για να πάρουν άλλο ένα τρίποντο