16 Απριλίου, 2024
  • 16 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • H συνέπεια κάνει τη διαφορά.Νίκη με την Δόξα θέλει η ΑΕΚ

H συνέπεια κάνει τη διαφορά.Νίκη με την Δόξα θέλει η ΑΕΚ

By on 23 Οκτωβρίου, 2017 0 762 Views

Για τη σημαντική νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τη συνέχεια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου. Οι δηλώσεις του:

«Τη θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη και το δείξαμε αυτό με την εικόνα που παρουσιάσαμε στον αγωνιστικό χώρο, ανταποκριθήκαμε και με το παραπάνω στις απαιτήσεις, είναι μια νίκη που κερδίζουμε πέραν από τους τρεις βαθμούς και καλύτερη ψυχολογία, δυναμική και αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίσουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια».

«Για να έχουν όλα αυτά αξία θα πρέπει να δώσουμε συνέχεια με τη Δόξα».

«Επικρατεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε η νίκη, κάναμε πράξη αυτό που λέγαμε, αλλά πρέπει να υπάρξει συνέχεια, παίρνουμε μαθήματα από την όλη πορεία μας, δεν πρέπει να μείνεις στο προηγούμενο παιγνίδι, ενώ ακολουθεί ένα άλλο».

«Δεν υπάρχει εύκολο παιγνίδι, το λέμε και το επαναλαμβάνουμε, τη διαφορά την κάνει η διάρκεια και η συνέπεια, με τις εντυπώσεις να μένουν σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να πάρουμε το ζητούμενο με την Δόξα».

«Έχουν προκύψει προβλήματα στο παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, είχαμε και κάποια προηγούμενα, μέχρι το απόγευμα θα δούμε ποιοι θα προλάβουν για να είναι διαθέσιμοι».