19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Φλοριάν την οδηγεί…Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι

O Φλοριάν την οδηγεί…Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι

By on 21 Οκτωβρίου, 2017 0 638 Views

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta. Το συγκρότημα του Ιμανόλ Ιδιακέθ επικράτησε με 3-1 στην «ΑΕΚ Αρένα» και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς.

Πανάξια η επικράτηση της ΑΕΚ που ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική στην αναμέτρηση. Ο Φλοριάν έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο γκολ (32΄ και 44΄). Ο Σάλαϊ έβαλε ξανά στο παιχνίδι το ΑΠΟΕΛ με το γκολ στο 62΄, όμως στο 83΄, ο Ακοράν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.Η ΑΕΚ ήταν απλή και ουσιαστική με υπομονή στο παιγνίδι της και ο Φλοριάν αξιοποίησε δύο ευκαιρίες φθάνοντας τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα .Καθοριστικό ήταν το 2-0 στο 44΄όπου σκότωσε την ψυχολογία του ΑΠΟΕΛ που έχοντας πολλές απουσίες δεν μπόρεσε πέραν απο το γκολ του Σαλάι να διεκδικλησει κάτι καλύτερο.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Μουρίγιο (9΄ Αντωνιάδης), Μοϊσόφ, Καταλά, Λαμπάν, Λαρένα (86΄ Νέλσον), Χέφελ, Ακοράν, Τρισκόφσκι, Τέτε, Φλοριάν (72΄ Κάσες)

Στον πάγκο: Γιωργαλλίδης, Σόρια, Μπόλιεβιτς, Μυτίδης, Εγγλέζου, Μαλόκου, Πάνκοφ, Ρουσιάς

ΑΠΟΕΛ: Γκουτίνιο, Μιλάνοφ, Ρουέδα, Μερκής, Λάγο (28΄ Αλεξάνδρου), Μοράις, Βινίσιους, Σόουζα (46΄ Εμπεσίλιο), Ζαχίντ, Αλωνεύτης (46΄ Σάλαϊ), Ποτέ

Στον πάγκο: Παρασκευάς, Άδωνη, Φαρίας, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Μασιάς (Χ. Γεωργίου, Ν. Εγγλέζου) Λ. Τράττος (Μ. Παπαβαρνάβας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμπάν / Μιλάνοφ, Μερκής

ΓΗΠΕΔΟ: «ΑΕΚ Αρένα»

ΘΕΑΤΕΣ: 3.500