25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Επιστροφή Πράνιτς και Καρλίτος στο αρχικό σχήμα της Κυρίας

Επιστροφή Πράνιτς και Καρλίτος στο αρχικό σχήμα της Κυρίας

By on 21 Οκτωβρίου, 2017 0 620 Views

Η συμπλήρωση καρτών από τον Σισέ, πονοκεφαλιάζει τον Ρόνι Λέβι ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού επιπρόσθετα από αυτή του νιγηριανού διεθνή Αμπντουλαχί Σίβου.
Φυσικά υπάρχουν οι εναλακτικές επιλογές στα πλάγια της επίθεσης με τον Καρλίτος να περιμένει την ευκαιρία για το αρχικό σχήμα.
Η επιστροφή του Πράνιτς είναι το ευχάριστο γεγονός αφού θα πάει ο Μπανταλόφσκι στο δεξί άκρο και θα πάρει η άμυνα το βασικό της σχήμα.

Το πιθανό σχήμα: Κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Αριέλ Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Σίλντλεφελντ και Ντουγκλάο με τον Μπανταλόφσκι να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Πράνιτς αριστερά.
Η τριάδα του κέντρου δύσκολα διαφοροποιείται με τους Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδη και Ράγιος να την αποτελούν και να στοχεύουν να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες τόσο στα μετόπισθεν όσο και στην επιθετική γραμμή.

Γραμμή που δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί η ακριβή της παράταξη όμως καταλήγουμε στον Καρλίτος όπως αντικαταστήσει τον Σισέ και τον Αμπντουλάγιεφ να κερδίζει τον Παλάνγκα για την θέση του δεξιού ακραίου. Στην κορυφή, πιθανόν ο Λέβι να επιλέξει για το αρχικό σχήμα τον Αντρέ Άλβες λόγω της φύσης του αγώνα χωρίς να αποκλείεται η παραμονή του Καμαρά στο αρχικό σχήμα .