29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΝΤΑΛΟΦΣΚΙ:Μου αρέσει ο ρυθμός της ζωής στην Κύπρο

ΜΠΑΝΤΑΛΟΦΣΚΙ:Μου αρέσει ο ρυθμός της ζωής στην Κύπρο

By on 20 Οκτωβρίου, 2017 0 730 Views

Δηλώσεις του Βούλγαρου αμυντικού της Ανόρθωσης Μπανταλόφσκι: φιλοξενούνται στην επίσημη σελίδα της ομάδας σε μια διαφορετική συνέντευξη. Ο Ιβάν μιλάει στον Σάββα Πηλακούτα για τα τατουάζ του, για τον ελεύθερο του χρόνο, για το νόημα της ζωής όπως το αντιλαμβάνεται ο ίδιος και άλλα πολλά…

«Έχω πάρα πολλά τατουάζ, το πρώτο το έκανα όταν ήμουν μόλις 17 ετών… Ουσιαστικά κάθε τατουάζ έχει διαφορετική ιστορία. Τα περισσότερα μάλιστα έχουν να κάνουν με ιστορία καθώς μου αρέσει να διαβάζω γι΄ αυτή. Πίστεψε με αν κάτσουμε να αναλύσουμε τα τατουάζ μου θα χρειαστούμε πάνω από 1 ώρα. Το καθένα από αυτά όμως έχει την δική του σημασία».

«Αυτό που με θυμώνει είναι όταν κάποιος δεν είναι δίκαιος μαζί μου. Δεν μου αρέσουν τέτοιες καταστάσεις».

«Τα πράγματα τώρα που με ηρεμούν είναι όταν βρίσκομαι στη φύση ή όταν μένω μόνος μου, με τις σκέψεις μου και τον εαυτό μου».

«Έχω ζήσει αρκετές καλές αλλά και κακές στιγμές στη ζωή μου. Δεν μπορώ να προσδιορίσω κάποια συγκεκριμένη. Το νόημα της ζωής άλλωστε είναι οι στιγμές. Αν δεν έχεις κακές στιγμές στην ζωή, τότε δεν πρόκειται να εκτιμήσεις τις καλές στιγμές»

«Μετανιώνω για κάποια πράγματα, ωστόσο πλέον δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Παρόλα αυτά αν είχα την δυνατότητα και πάλι δεν θα άλλαζα κάτι, καθώς αυτές οι πράξεις είναι που με έκαναν αυτό πουθ είμαι σήμερα».

«Αυτό που μου αρέσει στην Κύπρο είναι οι άνθρωποι και το γεγονός πως κανένας δεν βιάζεται ή τρέχει. Είναι διαφορετικοί οι ρυθμοί σε σχέση με τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα τη Σόφια, στην οποία όλοι βιάζονται. Εδώ είναι πιο εύκολο να ηρεμίσεις… Μου αρέσει επίσης το φαγητό που έχετε όπως και ο καιρός, που είναι συνεχώς ηλιόλουστος».