26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ μόνο απασχολεί την ΑΕΚ(Έρευνα για το θέμα Χαραλαμππίδη)

Το ΑΠΟΕΛ μόνο απασχολεί την ΑΕΚ(Έρευνα για το θέμα Χαραλαμππίδη)

By on 18 Οκτωβρίου, 2017 0 671 Views

Για το θέμα με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Κυριάκος Δημητρίου.

Για το θέμα με τον Χαραλαμπίδη:

«Η διοίκηση διεξάγει έρευνα, θα τοποθετηθεί από εβδομάδας και από εκεί και πέρα δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε. Η έρευνα είναι για το θέμα με τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη».

Για το ότι ο Κ. Χαραλαμπίδης κινήθηκε νομικά:

«Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους. Γίνεται έρευνα και θα τοποθετηθούμε εκ νέου από εβδομάδας. Η προσοχή μας είναι στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ:

«Είναι ένα παιχνίδι αυξημένων απαιτήσεων και δυσκολιών. Είδαμε χθες τον αντίπαλο μας να αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μπράβο του ΑΠΟΕΛ, περαστικά στους δυο τραυματίες, ειδικά στον Βάτερμαν. Είναι ένα ντέρμπι, περιμένουμε να κριθεί στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να βρούμε τους τρόπους για να πάρουμε το τρίποντο».

Για τη παρουσία του κόσμου:

«Ξεκίνησε από χθες η προπώληση. Θέλουμε το κόσμο στο πλευρό μας. Ζητάμε να έχει εκ νέου δυναμική παρουσία στο γήπεδο. Το Σάββατο θέλουμε το γήπεδο μας να ζήσει μεγάλες στιγμές. Ο κόσμος να είναι ο 12ος μας παίκτης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Για τον Τρουγιόλς μένουν οι δυο τελευταίες προπονήσεις. Είναι το μοναδικό ερωτηματικό για την ομάδα. Ελπίζουμε να μην προκύψει το οτιδήποτε».