Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Σε ρυθμούς Πολωνίας από σήμερα η Εθνική ομάδα των Παίδων.

18 Οκτωβρίου, 2017
565 Views
0 Comments
Σε ρυθμούς Πολωνίας από σήμερα η Εθνική  ομάδα των Παίδων.

Οι διεθνείς μας από σήμερα μπαίνουν σε ρυθμούς Πολωνίας. Η φωτογραφία μας προέρχεται λίγο πριν από την έναρξη του χθεσινού αγώνα.
———————————

Σε ρυθμούς Πολωνίας μπαίνει από σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Παίδων.

Μετά το χθεσινό 1-1 της πρεμιέρας η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 15:00 στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών τους Πολωνούς, που χθες νίκησαν με 8-0 το Σαν Μαρίνο.

Χορηγός της Εθνικής Παίδων η Α.Ε. ΟΠΑΠ Κύπρου.

Τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν μετά τον απολογισμό της πρεμιέρας δεν έχουν διαφοροποιήσει τους στόχους και η Εθνική μας συνεχίζει να κυνηγά το εισιτήριο της πρόκρισης στον elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

Οι νεαροί διεθνείς μας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του άτυχου 1-1 με τη Σουηδία (ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις) είχαν πολύ καλή παρουσία και δικαιολογημένα υπάρχουν υψηλές προσδοκίες από τη συμμετοχή τους στην προκριματική φάση.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Γιάννος Οκκάς και οι συνεργάτες του έχουν εικόνα από την Πολωνία και μέσα από τον αγώνα που έδωσαν χθες και θα αρχίσουν να προετοιμάζουν ανάλογα και το πλάνο δράσης.

Όπως και ο αγώνας της πρεμιέρας, έτσι και ο αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Comments are closed.