Like

Πρώτα η διάγνωση για Βάτερμαν και μετά σκέψεις για άλλο τερματοφύλακα

18 Οκτωβρίου, 2017
514 Views
0 Comments
Πρώτα η διάγνωση για Βάτερμαν και μετά σκέψεις για άλλο τερματοφύλακα

Το ΑΠΟΕΛ θα περιμένει τα τελικά αποτελέσματα των εξετάσεων του Βάτερμαν για να διαγνωσθεί και ο χρόνος αποθεραπείας του και μετά θα εξετάσει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του .Ο τραυματισμός του είναι μεγάλο πλήγμα ωστόσο δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεθεί αυτή την εποχή καλός άνεργος τερματοφύλακας για να πάρει την θέση του οπότε το δεδομένο είναι ότι το ΑΠΟΕΛ θα στηριχθεί στον Κουτίνιο και το νεαρό Παρασκευά όσο καιρό χρειαστεί μέχρι την επιστροφή του Βάτερμαν ή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του αν θα απουσιάσει για πολύ καιρό. Για την παρουσία και το καλό αποτέλεσμα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ντόρτμουντ και για την συνέχεια μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ…
«Από την πλευρά μας είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας και αυτή η ευχαρίστηση για την παρουσία συνοδεύτηκε και από βαθμολογικό κέρδος. Το ΑΠΟΕΛ ήταν συνεπής και στις τρεις αναμετρήσεις απέναντι στα μεγαθήρια. Από το 20λεπτο και μετά η ομάδα κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο και μπορεί να λέει ότι θα μπορούσε να κερδίσει αν ήταν πιο ουσιαστικά. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Βέβαια με την κλήρωση όλοι λέγαμε άσχετο με το τι πιστεύαμε εσωτερικά ότι ήταν δύσκολο να πάρουμε βαθμό. Ήταν ένα παιχνίδι που απέδειξε την αγωνιστική δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο αλλά βάζουμε άνω τελεία στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς έρχονται άλλα σημαντικά πράγματα στην συνέχεια».

Γιατί το ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται αλλαγμένο προς το καλύτερο στην Ευρώπη;
«Είχε αναφερθεί και ο Αλωνεύτης σε μια συνέντευξη του ότι αν εφησυχάσεις σε ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ θα εκτεθείς. Σαφώς και υπάρχει μεγαλύτερο αγωνιστικό κίνητρο. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα σε αυτά τα παιχνίδια και να μην έχεις αδράνεια σε καμιά στιγμή. Αν κάποιος μείνει για να δέσει τα παπούτσια του για 30 δευτερόλεπτα είναι αυτό που ψάχνει ο αντίπαλος για να σε εκθέσει. Εγώ θα το αιτιολογούσα επίσης ως εξής. Σε ένα πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών αντιμετωπίζεις διαφορετικά τα πράγματα από ένα πρωτάθλημα 36 αγωνιστικών. Βεβαίως οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση απέναντι στους συνδιεκδικητές του τίτλου να είμαστε πιο συνεπείς γιατί είναι τα αποτελέσματα που παίζουν ρόλο στο σύνολο της χρονιάς».

Για την παρουσία του κόσμου…
«Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός και περήφανος για την ομάδα του».

Για τους τραυματίες…
«Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό, οι δύο ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εξετάσεις. Η περίπτωση του Βάτερμαν είναι πιο σοβαρή. Πήγε στην κλινική και θα περάσει από εξετάσεις και θα διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Τότε θα δούμε αν θα ανοίξει το κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης με άνεργο τερματοφύλακα. Ο Ντε Καμάργκο χτύπησε στην φάση του 14΄ και ζήτησε αλλαγή από εκείνη την στιγμή. Μπήκε μέσα και χτύπησε στο ίδιο σημείο και δεν μπορούσε να μην γίνει αναγκαστική αλλαγή. Προερχόταν από χτύπημα με το έδαφος ο τραυματισμός του. Ήταν αρκετά καλύτερα με το τέλος και θα περάσει από εξετάσεις. Είδαμε τον Μιλάνοφ να είναι αποστολή, αναμένουμε ότι αυτό θα συμβεί και με τον Εφραίμ και Ορ και Μπερτόλιο μετράνε αντίστροφα για να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ελπίζουμε να μην έχουμε συνέχεια στην κακοδαιμονία».

Για τον Κουτίνο…
«Τα πήγε καλά ο Κουτίνο, ήταν σημαντική συνεισφορά του να μείνει στο 1-1 το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ…
«Είμαστε υποχρεωμένοι να προσηλωθούμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια με τους συνδιεκδικητές και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Δεν νικήσαμε στην ΑΕΚ Αρένα και είναι σημαντικό παιχνίδι. Άρχισε και η προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά. Ισχύει η ταυτοποίηση όπως επιθυμεί η αστυνομία».

Comments are closed.