ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Like

Παίζουν σήμερα οι Νεανίδες στην Πορτογαλία

18 Οκτωβρίου, 2017
581 Views
0 Comments
Παίζουν σήμερα οι Νεανίδες στην Πορτογαλία

Οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας μας πριν την χθεσινή προπόνηση.
————————-

Με αντίπαλο τη Νορβηγία αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19. Ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης Mangualde και θα αρχίσει στις 14:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου).

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Λετονή Viola Raudziņa.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα Νορβηγία – Κύπρος εδώ: https://mycujoo.tv/fpf-360?id=9925

Θεωρητικά η Νορβηγία είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και το φαβορί για την πρώτη θέση. Όμως, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική μπορεί παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Στον όμιλο συμμετέχουν επίσης η διοργανώτρια Πορτογαλία και η Βόρειος Ιρλανδία που θα αγωνιστούν μεταξύ τους σήμερα στις 18:00.

Οι δύο αγώνες ήταν προγραμματισμένοι για την Τρίτη αλλά αναβλήθηκαν λόγω των πυρκαγιών στην Πορτογαλία. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της διοργάνωσης δεν επηρεάζεται αφού η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει την Παρασκευή με όλες τις ομάδες να έχουν μόλις μια μέρα ξεκούραση μεταξύ των αγώνων.

Ο προπονητής της Εθνικής Νεανίδων Άντρος Βασιλείου έχει στη διάθεση του τις ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Μαρία Ζαχαρίου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, Χαρίκλεια Διονυσίου, Ελένη Λουκαϊδου, Αθηνά Πανταζή, Ηλιάνα Αντωνίου, Σταυριάνα Αντωνίου, Αφροδίτη Ευρίσα Ευριπίδου, Χρύσω Μιχαήλ, Γεωργία Κατσονούρη, Κατερίνα Παναγιώτου, Μαρία Αναστασία Καρασπύρου, Παναγιώτα Νέστωρος, Χαρά Χαραλάμπους, Εφροσύνη Θεοχάρους, Ραφαέλλα Παύλου, Δέσποινα Χρυσοστόμου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Άννα Γιώρκα και Φιλίππα Σάββα.

Το πρόγραμμα των αγώνων:
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου

16:00 Νορβηγία – Κύπρος (Mangualde Municipal)
18:00 Πορτογαλία – Β. Ιρλανδία (Fontelo Municipal)

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου

16:00 Νορβηγία – Β. Ιρλανδία (Nelas Municipal)
18:00 Πορτογαλία – Κύπρος (Mangualde Municipal)

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου

17:00 Κύπρος – Β. Ιρλανδία (Nelas Municipal)
17:00 Πορτογαλία – Νορβηγία (Fontelo Municipal)

Οι πρώτες δύο ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες από τους 12 προκριματικούς ομιλους, θα προκριθούν στον Elite Round.

Comments are closed.