ΔΙΕΘΝΗ
Like

Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η ρεβάνς(Δηλώσεις Σκίμπε για τα ματς με Κροατία)

17 Οκτωβρίου, 2017
463 Views
0 Comments
Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η ρεβάνς(Δηλώσεις Σκίμπε για τα ματς με Κροατία)

Γνωστοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των δυο παιχνιδιών της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το πρώτο παιχνίδι είναι στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου και η ρεβάνς τρεις ημέρες μετά στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” (Κυριακή, 12 Νοεμβρίου). Με την ελπίδα να πανηγυρίσουμε την πρόκριση σε τρίτο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο.

O Μίχαελ Σκίμπε βρέθηκε στην Ζυρίχη για την κλήρωση των μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στους ανθρώπους της FIFA πως είναι ένα μικρό αβαντάζ για την Εθνική Ελλάδας το γεγονός πως η ρεβάνς διεξάγεται στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση, σχολίασε: “Ναι, φυσικά είμαι και πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα παιχνίδια. Τώρα, ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Είναι μια πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνει πολύ καλά, αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε, οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι”.

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα που παίζει το δεύτερο ματς εντός έδρας, σχολίασε: “Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς”.

Comments are closed.