19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν είναι ευχαριστημένος ο Απόλλωνας αλλά βλέπει μπροστά

Δεν είναι ευχαριστημένος ο Απόλλωνας αλλά βλέπει μπροστά

By on 16 Οκτωβρίου, 2017 0 545 Views

Για όλα όσα αφορούν το Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Για να είμαστε ειλικρινείς είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα γιατί πηγαίναμε για τη νίκη. Βάση της εικόνας των δύο ομάδων ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύτηκε η κάθε ομάδα ένας λάθος της άλλης και ήρθαν τα γκολ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα, έπαιζε μπροστά στον κόσμο της αλλά εμείς δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το παιχνίδι…
«Η διακοπή με την αποβολή μας αναστάτωσε και χάσαμε και την ηρεμία και το καθαρό μυαλό που είχαμε μέχρι σε εκείνο το σημείο. Η κάθε λεπτομέρεια σε αυτά τα ντέρμπι είναι σημαντική. Παίξαμε ένα ντέρμπι, δεν κερδίσαμε και προχωράμε».

Για την φάση με τον Σιβού…
«Άκουσα από τον πρόεδρο της Ανόρθωσης ότι δέχθηκε γιουχαΐσματα ο Σιβού από τον πάγκο μας. Είναι άστοχο καθώς και εμείς έχουμε και εμείς αρκετούς Αφρικανούς. Μας μετέφεραν ότι ο παίκτης χτύπησε τον Σπόλιαριτς και γι’ αυτό αποβλήθηκε. Αυτή την ενημέρωση έχω από τους ανθρώπους του πάγκου, δεν το είδα εγώ και δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Για την διαιτησία…
«Στον Απόλλωνα αν ανατρέξετε στο παρελθόν σπάνια θα βρείτε δηλώσεις για θέματα διαιτησίας, πολύ λίγες φορές. Εμείς σεβόμαστε την διαιτησία στο γενικότερο φάσμα της. Κάποιες φορές είμαστε παραπονούμενοι. Πέρσι απέβαλε ο κ. Τράττος δύο φορές τον Ρομπέρζ. Στις περισσότερες φορές ο κ. Τράττος είναι ακριβοδίκαιος. Είναι από τους καλύτερους διαιτητές και οφείλουμε να τον στηρίξουμε. Μας στέρησε δύο πέναλτι στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό και δεν νικήσαμε τον Ολυμπιακό».

Έχετε παράπονα από την φιλοξενία της Ανόρθωσης;
«Σε ότι αφορά την γενικότερη συμπεριφορά του κόσμου, αυτό ήταν αναμενόμενο. Αυτό που στεναχώρησε την διοίκηση ήταν η στάση στα θεωρεία απέναντι στον πρόεδρο και τους συνεργάτες του με βρισιές για 90 λεπτά. Είναι διαφορετικό να έρχονται αυτά από τα θεωρεία και διαφορετικά από την κερκίδα».

Για τις δηλώσεις Παντελή περί φουσκωτών…
«Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο Απόλλωνας έχει κάποια άτομα που είναι έμμισθα και είναι υπεύθυνοι ασφαλείας. Η Ανόρθωση είχε τέτοιους ανθρώπους από πολύ παλιότερα από εμάς. Ήταν πολύ διακριτική η συμπεριφορά τους».

Τώρα το παιχνίδι με την Αταλάντα…
«Δύσκολο παιχνίδι, είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ. Διαφοροποιούνται πάντα τα δεδομένα στην Ευρώπη και μάλιστα εκτός έδρας όπου είμαστε οι αδύνατοι. Θα προσπαθήσουμε με φάρο τα προηγούμενα δύο ματς να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».