23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τραγική Ομόνοια και οδυνηρή ήττα από ένα ψυχωμένο Ερμή

Τραγική Ομόνοια και οδυνηρή ήττα από ένα ψυχωμένο Ερμή

By on 15 Οκτωβρίου, 2017 0 716 Views

Δύο γκολ δώρο από την άμυνα και τους τερματοφύλακες της,μια μαγάλη ευκαιρία χαμένη απο τον Νταρμπισάιαρ στο 1-1 και μια γενικά μετριότατη εμφάνιση απέναντι σε ένα ψυχωμένο Ερμή συνέθεσαν μια τραγική εικόνα για την Ομόνοια που δέχθηκε την δεύτερη της ήττα με 2-1 εκτός έδρας όπως και στην Πάφο.Οδυνηρή ήττα για την Ομόνοια που δεν συνήλθε ούτε στην διακοπή και παρουσιάστηκε με τα ίδια λάθη των προηγούμενων αγώνων όπου είχε απώλειες με ομάδες του δεύτερου γκρουπ .Ο Ερμής με δύο γκολ του Εμεγκάρα και σφικτή άμυνα κατάφερε να πάρει το τρίποντο και βαθμολογική ανάσα.

Ο Εμεγκάρα που πέτυχε και τα δύο γκολ των νικητών ήταν το πρόσωπο του αγώνα. Στο 14΄ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Παναγή σκοράροντας με πλασέ και στο 64΄ βρήκε ξανά δίκτυα με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Πατσέκο και αδράνεια των αμυντικών της Ομόνοιας και υπνοτισμένο τον Φελτχούιζεν που πήρε την θέση του τραυματία Παναγή.

Για την Ομόνοια ισοφάρισε προσωρινά ο Μαδούρο στο 42΄ με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια με τον Νταρμπισάιαρ στο 62΄, δύο λεπτά πριν το δεύτερο γκολ του Ερμή.Πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά καθυστέρησε να κάνει το πλασέ στο κενό τέρμα και τελικά έχασε το βηματισμό του και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Ερμή.

Στους έξι βαθμούς έφτασε ο Ερμής, με την Ομόνοια να μένει στους 8 βαθμούς, χάνοντας νέο πολύτιμο έδαφος και συνολικά 10 βαθμούς απέναντι σε ομάδες του β γκρουπ.(Πάφο,Αλκή,Ολυμπιακός,Ερμής)

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Σανδραβέλης (57΄ Γουίκς), Τσίνα, Ιμεγέργκοφ, Χριστοφή, Φρίμπονγκ, Ζαχάριa, Πατσεκο, Κωνσταντίνου (79΄ Ταραλίδης), Τσούμου (88΄ Νταμτσέφσκι), Εμεγκάρα

Στον πάγκο: Παναγή, Σωφρονίου, Αριστοτέλους, Νταμτσέφσκι, Θεοδώρου, Πούνας, Λίλλης, Γεωργιάδης, Αλεξίου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή (18΄ Φελτχούιζεν), Τζαΐλσον, Κατελάρης, Φαμπρίτσιο, Μαργκάσα, Μαδούρο (67΄ Λόπες), Σοάρες, Κανού, Τζαρσίνιο (81΄ Χριστοφή), Γκονζάλες, Νταρμπισάιαρ

Στον πάγκο: Καντέ, Δημητρίου, Παναγιώτου, Γουίλιαμ, Φραγκέσκου, Μπρέεβελντ, Αζίζ, Μπεντέκε

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χρίστος Νικολαΐδης (Μ. Σωτηρίου, Χ. Γεωργίου), Βασίλης Δημητρίου (Κ. Καπιτανής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζαχάρια (3η), Πατσέκο, Φρίμπονγκ, Τσούμου, Τσίνα / Καντέ, Φαμπρίτσιο, Κατελάρης, Χριστοφή

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΖ

ΘΕΑΤΕΣ: 1.500