29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Πολλά τα προβλήματα στο ΑΠΟΕΛ και ακολουθούν Ντόρτμουντ και ντέρμπι

Πολλά τα προβλήματα στο ΑΠΟΕΛ και ακολουθούν Ντόρτμουντ και ντέρμπι

By on 15 Οκτωβρίου, 2017 0 729 Views

Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Δόξα αλλά τα πολλά προβλήματα δεν του επιτρέπουν να νιώθει άνετα για τη συνέχεια και ο Δώνης προβληματίζεται.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν , το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει ο Έλληνας προπονητής να συγκροτήσει αξιόμαχη 11άδα εν όψει Ντόρτμουντ. Λογικά είναι δύσκολο να τα καταφέρει αφού ίσως και κανένας από τους τραυματίες να μην μπορέσουν να αγωνιστούν.

Η Ντόρτμουντ είναι ο επόμενος αντίπαλος σε μία αναμέτρηση πολύ μεγάλου βαθμού δυσκολίας και αμέσως μετά έρχονται δύο σημαντικά ντέρμπι για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα.
Μιλάνοφ, , Καρλάο, Λάγο, Βινίσιους, Ορ, Εφραίμ, Μπερτόλιο, Σαλάι , είναι στον κατάλογο των προβλημάτων χωρίς σαφή ένδειξη για κανένα πότε θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Στην ανακοίνωση για την προπόνηση του Σαββάτου δεν συμπεριλαμβάνονται στους τραυματίες οι Εφραίμ, Μιλάνοφ και Βινίσιους αλλά είναι άγνωστος ο βαθμός ετοιμότητας τους για επάνοδο σε δύσκολα παιγνίδια
Και επειδή δεν τίθεται θέμα να ρισκάρει η τεχνική ηγεσία τότε το πιθανότερο είναι να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και τον αγώνα με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο στη Λάρνακα. Οι προθέσεις του για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ την Τρίτη θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.