27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με 10 δεν λυγίζει η Κυρία.Αήττητη και με τον Απόλλωνα (1-1)

Με 10 δεν λυγίζει η Κυρία.Αήττητη και με τον Απόλλωνα (1-1)

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 740 Views

Η Ανόρθωση παρέμεινε και στην 7η αγωνιστική αήττητη ξεπερνόντας και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.Το 1-1 είναι σαν νίκη για την Ανόρθωση που έμεινε με 10 παίκτες πριν τελειώσει το Α’ημίχρονο και ενώ έχανε με 0-1 απο τον Απόλλωνα που ηταν καλύτερος σαν ομάδα μέχρι την αποβολή, στο β’ ημίχρονο υπερέβαλε εαυτό κσι οσοφάρισε με τον Σίντελφεντ που διόρθωσε το λάθος του στο γκολ των φιλοξενουμένων.
Τα είχε όλα… κυριολεκτικά το ντέρμπι εκτός από νικητή. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, αφήνει λιγότερο δυσαρεστημένη την Ανόρθωση η οποία από το 36΄ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σιβόυ ενώ ο Απόλλωνας στο β’ ημίχρονο έκανε μέτρια εμφάνιση. Στο 17΄ ο Μαγκλίτσα είχε ανοίξει το σκορ για τους «γαλάζιους», μετά απο λάθος του Σίντελφεντ και κλέψιμο απλο τον Ντα Σίλβα που έδωσε την ασίστ για το γκολ .Μετά την αποβολή το παιχνίδι διακόπηκε για ένα 12λεπτο λόγω διαμαρτυριών και ρίψης αντικειμένων.
Όταν ο ρεφ Τράττος επέστρεψε με τους βοηθούς δεν παίχτηκε και πολύ ποδόσφαιρο μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Απόλλωνας κράτησε μπάλα με αποτέλεσμα να μειωθούν οι επιθέσεις της Ανόρθωσης. Η Κυρία με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις με τον Λέβι να ρίχνει και τον γρήγορο Καρλίτος στο παιχνίδι. Τελικά η ισοφάριση ήρθε από έναν αμυντικό. Ο Ράγιος έκανε το κόρνερ στο 71΄ και ο Σίλντενφελντ κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα του Βάλε. Χρειάστηκε βέβαια ο Κροάτης στο 89΄ να σταματήσει δύο φορές σε μια φάση την μπάλα προτού περάσει την γραμμή του Αρούς και έμεινε το 1-1 μέχρι το φινάλε.Ντεπούτο για τον Πηλέα στο σριστερό άκρο μπαίνοντας αλλαγή μετά την αποβολή του Σιβού κσι φάνηκε σαν απο καιρό έτοιμος.
Ο Απόλλωνας δεν αξιοποίησε την αριθμητική του υπεροχή και το Χ δεν τον ικανοποιεί.Θυμίζουμε ότι και πριν δύο χρόνια η Ανόρθωση παίζοντας με 10 γύρισε το 0-2 του Απόλλωνα και κέρδισε 3-2

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Αρούς, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Μπανταλόφσκι, Σίβου, Ράγιος, Βίκτορ, Οικονομίδης (52΄ Πηλέας), Σισέ,(86’Άλβες) Αμπντουλάγεφ, Καμαρά (53΄ Καρλίτος)

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Π.Παπαπαναγή): Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Σαντάνα, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Άλεφ, Ντα Σίλβα (72΄ Μαρτίνες), Γιάκολις (75΄ Ζελάγια), Σαρδινέρο (58΄ Σκέμπρι), Μαγκλίτσα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπανταλόφσκι, Σισέ (3η)/Πιτιάν, Σπόλιαριτς, Ζοάο Πέδρο (3η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σιβού
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λεόντιος Τράττος (Ν. Καλησπέρας, Π. Πέτρου), Βασίλης Δημητρίου (Μ. Τσαγγάρης).
ΘΕΑΤΕΣ:6.000