24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Με όλα του τα ατού κόντρα στην παράδοση ο Απόλλωνας

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 682 Views

Δεν είναι θετική η παράδοση για τον Απόλλωνα μέσα στο Α.Παπαδόπουλος που συνήθως δυσκολεύεται και δεν παίρνει εύκολα κέρδος.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2014, έχει να νικήσει η ομάδα της Λεμεσού την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τότε, ο Σανγκόι πέτυχε το γκολ της νίκης (1-0). Από εκείνη την μέρα ακολούθησαν έξι παιχνίδια των δύο ομάδων, με τον Απόλλωνα να μην μπορεί να κερδίσει κανένα από αυτά. Ένα επιπλέον κίνητρο, λοιπόν, αποτελεί και αυτό: Να σπάσει η αρνητική παράδοση που χτίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια και μέσα από την οποία ο Απόλλωνας, έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και τίτλους πρωταθλητή.

Οι επιλογές του Αυγουστή
Με τα δυνατά του χαρτιά θα παρουσιαστεί ο Απόλλωνας στον αγώνα με την Ανόρθωση.Ο Αυγουστή δεν θα είναι στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του αλλά ετοίμασε το πλάνο για τον αγώνα με ότι καλυτερο διαθέτει. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Πέδρο και στο αριστερό ο Σαντάνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Στο χώρο του κέντρου θα κινούνται οι Σακέτι και Άλεφ με τον Ντα Σίλβα να έχει ένα πιο προωθημένο ρόλο. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής οι Σκέμπρι, Σαρδινέρο και Γιάκολις διεκδικούν τις θέσεις. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μαγκλίτσα.