27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με άνεση και οικονομία δυνάμεων πεντάρα η ΑΕΚ στο Τσίρειο

Με άνεση και οικονομία δυνάμεων πεντάρα η ΑΕΚ στο Τσίρειο

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 843 Views

Με όση άνεση ήθελε η ΑΕΚ επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο στις νίκες συντρίβοντας τον Άρη μέσα στο Τσίρειο με 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα φανερώνει την διαφορά των δύο ομάδων και θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν έριχναν στροφές στην επανάληψη.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από το 3΄κιόλας λεπτό με τον Φλοριάν και ακολούθως σκόραραν οι Τρισκόφσκι στο 29’, ο Ακοράν στο 34’ και πάλι ο Τρισκόφκσι στο 42΄με πέναλτι φάση όπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ευσταθίου του Άρη.

Με το 4-0 από το ημίχρονο, το παιγνίδι είχε ουσιαστικά κριθεί και στην επανάληψη το παιγνίδι κύλησε σε ρυθμούς προπόνησης με την ΑΕκ να σκοράρει στο 56΄και πάλι με τον Φλοριάν και να κάνει και συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί

ΑΡΗΣ (Γ.Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Αουρέλιο (46′ Παναγή), Ιονίτσα (68′ Μαμμίδης), Νικολίτσα, Λεονάρντο, Κυριάκου, Νγκολόκ, Γιούσεφ (78′ Παχίπης), Ράντου.

ΑΕΚ (Ι.Ιδιακέθ): Πάμπλο, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα (64′ Κάσες), Ακοράν, Τομάς, Τέτε, Τρισκόφσκι (74′ Ρουσιάς), Μουρίγιο (60′ Νέλσον), Λαμπάν, Φλοριάν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αουρέλιο, Ιονίτσα/ Μουρίγιο
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ευσταθίου (2η Κίτρινη)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Νεόφυτος Νεοφύτου (Α. Ανδρέου, Γ. Σάββα), Δημήτρης Μασιάς (Α. Ξάνθου).