25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Μαγεία η Σίτι σκόρπισε και την Στόουκ…Απίστευτο ρεκόρ τερμάτων

Μαγεία η Σίτι σκόρπισε και την Στόουκ…Απίστευτο ρεκόρ τερμάτων

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 679 Views

Λίβερπουλ εισέπραξε μία ξεγυρισμένη πεντάρα. Η Γουότφορντ άρπαξε εξάρα. Η Κρίσταλ Πάλας κι αυτή πεντάρα. Η Στόουκ λοιπόν, έσπασε όλα τα κοντέρ. Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει οργιαστικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο μήνα και οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έκαναν φύλλο και φτερό την ομάδα του Μαρκ Χιουζ, που έφυγε από το City of Manchester με το απίστευτο 7-2.

Το πλέον απίστευτο όμως είναι ο τρόπος που μπήκαν αυτά τα γκολ. Όλα προϊόν εκπληκτικών συνδυασμών, όλα από καθαρές ευκαιρίες, όλα απέναντι σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα ή σε κενή εστία. Δείγμα καταπληκτικού ποδοσφαίρου, όπως αυτό που διδάσκει ο Γκουαρντιόλα και παίζουν οι ποδοσφαιριστές του.

Τα τρία πρώτα γκολ ήταν πανεύκολα στο τελείωμα, μα χάρμα οφθαλμών στην δημιουργία. Το μόνο που είχαν να κάνουν οι Γκαμπριέλ Ζεσούς (17’), Στέρλινγκ (19’) και Σίλβα (27’) ήταν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα!

Η Στόουκ έκανε το λάθος να μειώσει σε 3-2, με ισάριθμα τέρματα του Ντιούφ (44’, 47’) και κάπου εκεί οι «πολίτες» θύμωσαν και τους ισοπέδωσαν.

Δύο απίθανες ασίστ του Κέβιν Ντε Μπρόινε έφεραν ισάριθμα τέρματα από Ζεσούς (55’) και Σανέ (62’), ενδιάμεσα μία βολίδα του Φερναντίνιο (60’) έγραψε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς από πλευράς εκτέλεσης.

Η τελευταία πινελιά μπήκε από τον Σίλβα (79’, 7-2), με την Σίτι να γίνεται η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 29 γκολ μετά από 8 αγωνιστικές, μετά μετά από την Έβερτον την σεζόν 1894-95! Πραγματικά απίστευτο!