23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ερωτηματικά για την επίθεση .Ποιους θα επιλέξει ο Λέβι για το ντέρμπι

Ερωτηματικά για την επίθεση .Ποιους θα επιλέξει ο Λέβι για το ντέρμπι

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 852 Views

Το τρίτο ντέρμπι με ομάδα της πρώτης εξάδας και το πρώτο εντός έδρας δίνει σήμερα η Ανόρθωση που υποδέχεται τον Απόλλωνα .Ο κόσμος της ομάδας της Αμμοχώστου ξεσηκώθηκε για αυτό το παιγνίδι και αναμένεται να γεμίσουν οι τρεις κερκίδες των γηπεδούχων που έχουν θετική παράδοση στα παιγνίδια με τον Απόλλωνα. Στόχος της Ανόρθωσης φυσικά είναι η νίκη που θα την κρατήσει αήττητη στην κορυφή και θα ενισχύσει την δυναμική της για την συνέχεια.
Για αυτό και ο Ρόνι Λέβι προετοιμάζει την ομάδα του με στόχο το τρίποντο παρά την σημαντική απουσία του Κροάτη Πράνιτς ο οποίος μένει εκτός λόγω τιμωρίας.
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αριέλ Αρούς. Στην άμυνα, κεντρικό δίδυμο είναι δεδομένο πως θα είναι οι Σίλντελφελντ και Ντουγκλάο με τον Σίβου να συνεχίζει στο δεξί άκρο και τον Μπανταλόφσκι να μετατοπίζεται στο αριστερό για να καλύψει τον Πράνιτς
Στον χώρο του κέντρου, και παρά το γεγονός πως είναι έτοιμος ο Γκάντσεφ, η τριάδα δεν αλλάζει με τον Βίκτορ πλάι στον Οικονομίδη και τον Ράγιος ως επιτελικό.
Στην επίθεση τώρα η μόνη θέση που μπορεί να θεωρείται δεδομένη είναι αυτή του Σισέ στο αριστερό άκρο. Ο Αμπντουλάγεφ είναι έτοιμος και ίσως πάρει την θέση στο δεξί άκρο αντί του Παλάνγκα και στην κορυφή ίσως επανέλθει από την αρχή ο Καμαρά με ανεβασμένη ψυχολογία μετά που μπήκε αλλαγή με την ΑΕΚ και σκόραρε το πρώτο του γκολ. Ετοιμοπόλεμοι για την γραμμή της επίθεσης είναι ακόμα οι Άλβες ,Καρλίτος και Ματθαίου.