28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν ήμασταν μάρτυρες μια καλής διαιτησίας δήλωσε ο Κ.Γιάγκου

Δεν ήμασταν μάρτυρες μια καλής διαιτησίας δήλωσε ο Κ.Γιάγκου

By on 14 Οκτωβρίου, 2017 0 647 Views

Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει, ήταν η ατάκα του Δρ. Κυριακού Γιάγκου αναπληρωτή προέδρου της εταιρείας της Ανόρθωσης,σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cytavision, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα.

«Αυτή η ομάδα αρνείται να χάσει. Σεβασμός στους παίκτες, σεβασμός στον τεράστιο κόσμο της Ανόρθωσης, σεβασμό στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Από τη στιγμή που παίζαμε από νωρίς με 10 παίκτες άλλαξαν τα πλάνα της ομάδας. Ο κόσμος της Ανόρθωσης υποκλίθηκε σε αυτή την προσπάθεια, υποκλινόμαστε και εμείς σε αυτούς».

Για τον έχει παράπονα η Ανόρθωση για την αποβολή του Σιβού:

«Δεν είχαμε κάποια επαφή με τον διαιτητή για τη φάση όμως έχουμε εκφράσει σε προηγούμενες αγωνιστικές τον προβληματισμό για τους ορισμούς διαιτητών. Δεν ήμασταν μάρτυρες μια καλής διαιτησίας. Θα πρέπει να παρθούν μέτρα. Έχουμε και τον τρόπο και τη δύναμη για να πάρουμε τα μέτρα».

Για το τι είπε ο Σιβού για την αποβολή του:

«Από το πρώτο λεπτό δεχόταν προκλήσεις από τον πάγκο του Απόλλων και από τον συγκεκριμένο που αποβλήθηκε. Υπάρχει θυμός, υπάρχει οργή. Προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι και νηφάλιοι. Θα τα συζητήσουμε όλα σε κατοπινό στάδιο».