Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Οι εκπρόσωποι των μικρών στο ΔΣ της ΚΟΠ.Επανήλθε ο Κ.Σωφρονίου

13 Οκτωβρίου, 2017
718 Views
0 Comments
Οι εκπρόσωποι των μικρών στο ΔΣ της ΚΟΠ.Επανήλθε ο Κ.Σωφρονίου

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη των Σωματείων Β’ Κατηγορίας.
————————–

Μέσα από τη διεξαγωγή των σημερινών συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, αναδείχτηκαν χωρίς εκλογές οι αντιπρόσωποι των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδου 2017-2018 και 2018-2019.

Μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Σωτήρη Καλογήρου από τη Β’ Κατηγορία, οι υποψηφιότητες ήταν όσες και οι θέσεις και η επικύρωση των αντιπροσώπων για τις πιο πάνω Κατηγορίες θα γίνει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ την ερχόμενη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αντιπρόσωποι στο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχτηκαν οι Μενέλαος Μενελάου, Κώστας Σωφρονίου και Ιωάννης Τσαγγάρης.

Μόνιμοι αντιπρόσωποι στη Γενική Συνέλευση αναδείχτηκαν οι Γιώργος Ρουσσιάς, Λουκής Αρχοντίδης και αναπληρωματικοί οι Δημήτρης Φιάκκος, Χριστάκης Χατζηχρίστου.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Αντιπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο ο Φίλιππος Γιαπατός, μόνιμος στη Γενική Συνέλευση ο Κυριάκος Κυριάκου και αναπληρωματικός ο Κυριάκος Ιγνατίου.

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ
Αντιπρόσωπος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ ο Μιχάλης Χριστοφή και παρατηρητής της Γενικής Συνέλευσης ο Μιχάλης Αρέστη.

Comments are closed.