29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί

By on 12 Οκτωβρίου, 2017 0 852 Views

Δηλώσεις στην κάμερα της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής Ιμανόλ Ιδιακέθ και ο ποδοσφαιριστής Ιβάν Τρισκόφσκι για το παιχνίδι με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε ότι είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με ένα αντίπαλο που προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και έκανε αλλαγή στην τεχνική του ηγεσία. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον νέο προπονητή, επομένως όλοι θα θέλουν να δείξουν πράγματα, να μας αντιμετωπίσουν και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όμως και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προερχόμαστε επίσης από αρνητικά αποτελέσματα και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς της νίκης και είναι σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να επανέλθουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και πάλι πως να ανέβουμε στην βαθμολογία. Η ομάδα είναι έτοιμη. Είχαμε αυτή την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, είναι δύσκολο όταν απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Όμως σήμερα επέστρεψαν όλοι και εάν εξαιρέσουμε τον Truyols όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Παίζουμε για τον κόσμο και θα μας ευχαριστούσε πάρα πολύ να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα. Είναι δύσκολο γήπεδο για όλους το Τσίρειο και πέρσι για μας ήταν αρκετά δύσκολο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου γιατί ξέρουμε τις δυσκολίες, είδαμε και πριν μερικές βδομάδες το ΑΠΟΕΛ να συναντά δυσκολίες και να χάνει βαθμούς. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό παιχνίδι και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, παίζει ρόλο η στήριξη από τον κόσμο. Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές, ειδικά στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα. Ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας την νίκη», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

ΟΒΑΝ ΤΡΙΣΚΟΦΚΙ

«Μετά από αυτά τα τρία παιχνίδια που μείναμε μακριά από την νίκη, στο παιχνίδι με τον Άρη θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και θα πάμε εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας. Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα και δύσκολη στο να την κερδίσεις. Όμως χρειάζεται να επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Να κάνουμε καλό παιχνίδι, να δώσουμε ο καθένας το 100% και μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη. Όπως πάντα με την βοήθεια και την υποστήριξη των φιλάθλων μας», δήλωσε ο Σκοπιανός επιθετικός.