28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Οι Κολομβιανοί μας είπαν ότι περνούσαμε και… διαχειριστήκαμε το ματς»

«Οι Κολομβιανοί μας είπαν ότι περνούσαμε και… διαχειριστήκαμε το ματς»

By on 12 Οκτωβρίου, 2017 0 1022 Views

Η γλώσσα του σώματος το είχε μαρτυρήσει, όμως πλέον το παραδέχθηκε και ο Ρενάτο Τάπια, του Περού, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν το ματς με τους Κολομβιανούς στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ολυμπιακός – Μπασκόνια. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι δύο ομάδες, με το μεταξύ τους 1-1, περνούσαν μαζί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και γι’ αυτο ο Φαλκάο και οι υπόλοιποι άρχισαν να προσεγγίζουν τους Περουβιανούς ώστε να τους ενημερώσουν για τα σκορ στα υπόλοιπα ματς της ζώνης της Νοτίου Αμερικής…

Ο Ρενάτο Τάπια, μιλώντας στην τηλεόραση της πατρίδας του, ανέφερε:

«Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και τον στόχο μας και στα τελευταία πέντε λεπτά άρχισαν να μας προσεγγίζουν και να μας μιλούν οι Κολομβιανοί. Ήξεραν την κατάσταση στα υπόλοιπα μας και τι ακριβώς γινόταν με τη Χιλή, μας είπαν και ότι περνούσαμε και οι δύο στο Μουντιάλ με το 1-1.

Νομίζω πως και οι δύο ομάδες διαχειριστήκαμε το υπόλοιπο του ματς όπως έπρεπε. Μίλησα με τον Φαλκάο, μου είπε ότι θα ήμασταν μαζί στο Μουντιάλ και ήμασταν χαρούμενοι όλοι για την κατάληξη αυτή».