18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Αντίδραση για την ταυτοποίηση αλλά θα πάνε γήπεδο

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Αντίδραση για την ταυτοποίηση αλλά θα πάνε γήπεδο

By on 12 Οκτωβρίου, 2017 0 537 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα και δη ενόψει και του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Για το θέμα με την ταυτοποίηση των οπαδών στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα…

«Η απόφαση της αστυνομίας μας βρήκε προ τετελεσμένων αν και δεν έβρισκε σύμφωνα τα σωματεία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να πατάξεις την βία. Οι υποδομές που έχουμε δεν είναι οι ιδανικές για να προχωρήσουμε με αυτό τον τρόπο. Θεωρούμε ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι πρόληψης».

Οι οργανωμένοι σας αποφάσισαν να πάνε στο παιχνίδι…
«Οι οργανωμένοι μας θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά δεν είναι θέμα οργανωμένων αλλά αντιδρά και κόσμος που είναι εκτός οργανωμένων».

Για την προετοιμασία και την διακοπή…
«Ήταν ιδιαίτερη η διακοπή καθώς μόλις τελείωσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ κάποιοι αποχώρησαν για τις χώρες τους είτε για άδεια, είτε για τις Εθνικές τους. Σήμερα θα είναι η πρώτη μέρα που θα είναι όλοι στην προπόνηση. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Πράνιτς είναι τιμωρημένος».
Για το πρόστιμο στον Πράνιτς για ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης…
«Αντιλαμβάνομαι τον Πράνιτς. Όταν ένας παίκτης που κουβαλά πλούσια καριέρα και δίνει τον καλύτερο του εαυτό είναι φυσιολογικό να εκνευριστεί για την άδικη κατά την άποψη μας αποβολή του και ιδιαίτερα πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι».