ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Like

Έφαγε ξύλο γιατί φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Εθνικής!

11 Οκτωβρίου, 2017
1304 Views
0 Comments
Έφαγε ξύλο γιατί φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού στον αγώνα της Εθνικής!

Για άλλη μια φορά η βλακεία έκανε έντονα την εμφάνισή της… Στο 70′ και δίχως να έχει προηγηθεί κάτι, στον αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ επικράτησε ο «κακός» χαμός στη Θύρα 8 του γηπέδου, όταν έγιναν σοβαρές συμπλοκές μεταξύ των οπαδών.

Η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα, με οπαδούς να δέρνονται σε πολλά σημεία, ενώ έσπευσαν από διάφορα σημεία να συμμετέχουν στα επεισόδια. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας θεατής φορούσε φανέλα του Παναθηναϊκού, που έγινε αντιληπτή και αποτέλεσε την αφορμή για τα θλιβερά γεγονότα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συμπλοκών, άλλοι οπαδοί πέταξαν τον άνδρα κάτω από την κερκίδα, με το «κυνηγητό» και το «ξύλο» να προκαλεί τα βλέμματα όλου του γηπέδου!

Ο άνδρας απομακρύνθηκε ημίγυμνος από τους άνδρες ασφαλείας του γηπέδου και της αστυνομίας. Αμέσως οι οπαδοί απ’ όλο το γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα όσα εκτυλισσόταν στη γωνία του πετάλου, με το χαρακτηριστικό «πόσο μ…κες είσαστε», ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Παναθηναϊκό. Αμέσως «απάντησαν» άλλοι για τον Ολυμπιακό. Πάντως μέσα σε λίγα λεπτά η εξέδρα άδειασε εντελώς, αλλά οι κακές εντυπώσεις έμειναν!

Comments are closed.