19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αύριο

By on 9 Οκτωβρίου, 2017 0 775 Views

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ελπίδων Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, τη νίκη επί της Τουρκίας και το επόμενο παιχνίδι με το Βέλγιο.

«Το παιχνίδι με την Τουρκία τελείωσε και το σημαντικό είναι το παιχνίδι με το Βέλγιο. Είναι μια δυνατή ομάδα αλλά πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα που είναι η νίκη. Αν φτάσουμε στους 9 βαθμούς θα έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση» είπε αρχικά ο νεαρός τερματοφύλακας.

Βοήθησε και ψυχολογικά η νίκη επί της Τουρκίας;
«Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, ειδικά τώρα που είμαστε στην πρώτη θέση».

Πως προσεγγίζεται το παιχνίδι με το Βέλγιο…
«Ξανά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Και αυτή την φορά θέλουμε νίκη για την Κύπρο και τους εαυτούς μας. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας. Θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν έγινε ποτέ, να προκριθούμε. Η μπάλα είναι στρογγυλή, ξέρουμε τι γίνεται στο ποδόσφαιρο και θα δώσουμε τα πάντα για να διακριθούμε και σαν Κύπρος και σαν ποδοσφαιριστές. Είναι και θέμα ψυχολογίας».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν συμμετοχές με τις ομάδες τους…
«Είναι σημαντικό πρόβλημα αυτό, ότι κάποιοι δεν παίζουν στις ομάδες του. Η ποιότητα υπάρχει και θέλουμε να το δείξουμε αυτό. Το πρόβλημα που δημιουργείται είναι στην κούραση σε συνεχόμενους αγώνες και εδώ είναι που φαίνεται ότι δεν παίζουν οι παίκτες στις ομάδες τους. Είναι πολλά τα πλεονεκτήματα όταν οι ποδοσφαιριστές έχουν παιχνίδια στα πόδια τους».

Θέλετε να δείξετε πράγματα εσείς;
«Είναι καλές ευκαιρίες αυτές και πρέπει να τις αρπάζουμε. Είναι τρόπος να δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε και εμείς εδώ. Θέλουμε να μας προσέξουν και εμάς» .

Για το γεγονός ότι τα παιχνίδια αυτά τα βλέπουν πολλοί σκάουτερς…
«Το γνωρίζουμε ότι υπάρχουν σκάουτερς. Το εκλαμβάνουμε σαν κίνητρο και δεν μας αγχώνει. Έρχονται και σκάουτερς για άλλες ομάδες και μας βλέπουν και εμάς».

Για την παρουσία σου στην Εθνική και στην Ομόνοια…
«Προσπαθούμε όλοι να παίρνουμε τις ευκαιρίες μας. Για να νικήσουμε την Τουρκία έπρεπε όλοι να έχουμε καλή παρουσία. Όταν χρειάστηκε προσπάθησα να είμαι εκεί. Στην Ομόνοια πρέπει να κάνω υπομονή, είναι η θέση μου τέτοια, πρέπει να δουλεύω και όταν έρθει ξανά η ευκαιρία μου να είμαι έτοιμος».

Για τον κόσμο…
«Ο κόσμος μας δίνει ώθηση για να δώσουμε περισσότερα πράγματα. Προσπαθούμε να παίζουμε και γι’ αυτούς. Με την Τουρκία όσοι ήταν στο παιχνίδι μας στήριξαν μέχρι το φινάλε. Ήταν μια βοήθεια για να κρατήσουμε και το υπέρ μας σκορ μέχρι και το φινάλε».

Και κάτι για την Ομόνοια…
«Δεν έκανε η ομάδα το καλύτερο ξεκίνημα αλλά έχουμε μια καλή, μια τρομερή ομάδα. Θέλουμε τον χρόνο μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν, θα κάνουμε καλή πορεία».