28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Για την εθνική ομάδα ο κάθε αγώνας είναι ο πιο σημαντικός

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Για την εθνική ομάδα ο κάθε αγώνας είναι ο πιο σημαντικός

By on 9 Οκτωβρίου, 2017 0 2302 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.
————————

Για τους στόχους και τα κίνητρα που έχει η ομάδα μας στον αυριανό αγώνα με το Βέλγιο αναφέρθηκε στη σημερινη Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν.

«Φαινομενικά μπορεί να μην υπάρχουν κίνητρα στον αγώνα, όμως αυτό ισχύει μόνο όσον αφορά τη βαθμολογία. Όταν αγωνίζεται η Εθνική, ο κάθε επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός. Από όλους τους αγώνες έχουμε να κερδίσουμε κάτι και το ίδιο ισχύει και για τον αυριανό αγώνα.

Μπορεί να μην παίζουμε για την πρόκριση, παίζουμε όμως για να κερδίσουμε κάτι για εμάς. Κάθε παιχνίδι είναι σαν εξετάσεις για εμάς και πάντα θα προσπαθούμε μέσα από την προσπάθεια μας να αποδεικνύουμε πράγματα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Σιμόν, για να προσθέσει:

“Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες ότι παίξαμε πριν από δύο μέρες και μπορεί να είμαστε κουρασμένοι. Αυτό είναι το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες και πρέπει να είμαστε πλήρως έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα”.

Ο Κωνσταντίνος Λαϊφης δήλωσε:

“Έίμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα που αγωνίζομαι για να παίξω με την Εθνική μου ομάδα. Ο στόχος μας είναι να δείχνουμε ότι από αγώνα σε αγώνα κάνουμε πρόοδο και αυτή θα είναι και η προσπάθεια μας αύριο. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και ο στόχος μας είναι να δείξουμε ότι μπορούμε στο μέλλον να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Αυτό είναι κάτι που το πιστέυω 100%, βλέποντας τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα”.