25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η Εθνική Ελπίδων μας θέλει δίπλα της και την Τρίτη κόνρα στο Βέλγιο

Η Εθνική Ελπίδων μας θέλει δίπλα της και την Τρίτη κόνρα στο Βέλγιο

By on 9 Οκτωβρίου, 2017 0 605 Views

Με προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα συνεχίστηκε χθες το απόγευμα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την αντίστοιχη ομάδα του Βελγίου.

Η μεγάλη επιτυχία πάνω στην Τουρκία χάρισε ξεχωριστές στιγμές χαράς και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, όμως πλέον όλο το βάρος της προσπάθειας επικεντρώνεται στον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

«Χρειάζεται να παίξουμε το ίδιο καλά και ακόμα καλύτερα από τον αγώνα με την Τουρκία για να πετύχουμε το στόχο μας.

Το Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα με γρήγορους ποδοσφαιριστές, όμως μέσα στην έδρα μας διεκδικούμε πάντα το καλύτερο και θα το κυνηγήσουμε.

Με συνεχή προσπάθεια και το πάθος που είχαμε την περασμένη Πέμπτη μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά προς τους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου πριν αρχίσει η προπόνηση.

Το μεταξύ μας παιχνίδι με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.Οι νεαροί διεθνείς μας θέλουν και αύριο την παρουσία μας και την στήριξη μας για να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία που θα τους κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία.Έδειξαν ότι μπορούν και χρειάζονται ψυχολογική στήριξη από το φίλαθλο κοινό για να τους σπρώξει σε νέα επιτυχία.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Η Εθνική μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς και ακολουθούν: Βέλγιο 5 βαθμοί, Σουηδία 4 βαθμοί, Ουγγαρία 3 βαθμοί, Τουρκία 1 βαθμός και η Μάλτα χωρίς βαθμό.

**Στις 10 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσης οι αγώνες Τουρκία – Ουγγαρία και Σουηδία – Μάλτα.