19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ατο 1 δισεκατομμύριο ευρώ η τιμή πώλησης της Λίβερπουλ

Ατο 1 δισεκατομμύριο ευρώ η τιμή πώλησης της Λίβερπουλ

By on 8 Οκτωβρίου, 2017 0 867 Views

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Λίβερπουλ, FSG, είχε επαφή με τη Βρετανίδα επιχειρηματία, Αμάντα Στέιβλεϊ για τις μετοχές του συλλόγου, με τα αφεντικά εξ Αμερικής να γνωστοποιούν πως θα πουλήσουν τους «κόκκινους» μονάχα με ποσό που θα φτάνει στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ!

 

 

Όπως αναφέρει η κυριακάτικη έκδοση της Daily Mirror, η Στέιβλεϊ, που έχει «άκρες» στη Μέση Ανατολή και μάλιστα ήταν εκείνη που βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό στην αλλαγή ιδιοκτησίας και εποχής στη Μάντσεστερ Σίτι όταν απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο Σεΐχης Μανσούρ, ενδιαφέρθηκε για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Προφανώς, πίσω από τις προθέσεις που φανέρωσε κρύβεται και η επιθυμία Αράβων για επένδυση στο αγγλικό ποδόσφαιρο και δη στη Λίβερπουλ, ωστόσο, με την διερευνητική επαφή που σημειώθηκε ανάμεσα στην επιχειρηματία και τους ιδιοκτήτες της ομάδας, έγινε γνωστό πως το ποσό που απαιτείται είναι σχεδόν αποτρεπτικό.

Η Fenway Sports Group απέκτησε τις μετοχές των «κόκκινων» έναντι περίπου 340 εκατ.ευρώ, όμως αξιώνουν πλέον περί το 1 δισεκατομμύριο ευρώ!