28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ:Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια

By on 8 Οκτωβρίου, 2017 0 733 Views

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, απογοητευμένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Εθνικής μας Ραν Μπεν Σιμόν.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είδα ποδοσφαιριστές που είχαν μεγάλο κίνητρο στο γήπεδο, καταφέραμε να κυριαρχήσουμε σε μεγάλα διαστήματα, αλλά σε αυτό το επίπεδό τα λάθη πληρώνονται ακριβά. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, συμβαίνουν, όμως εμείς τα πληρώσαμε ακριβά.

Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να κινδυνέψουμε. Αναγκαστήκαμε να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα, πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς» είπε ο κ. Σιμόν, για να προσθέσει:

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, στους ποδοσφαιριστές μου. Αρχίζουμε να παίζουμε σαν μια δυνατή ομάδα. Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε, αλλά είμαστε στο δρόμο για να το πετύχουμε, να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Αυτά τα προκριματικά δεν ήταν καλά από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά αν πάρουμε το μάθημα θα γίνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Πιστεύω πως αυτοί οι παίκτες μπορούν να φτάσουν την Κύπρο κάπου καλά. Κάνοντας ένα απολογισμό της διοργάνωσης, θα έλεγα πως το συμπέρασμα μου είναι ότι οι ομάδες που προκρίνονται, δεν είναι καλύτερες, ούτε πιο δυνατές από εμάς».