19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε ρυθμούς Βαλγίου η Εθνική Ελπίδων.(Την Τρίτη στην ΑΕΚ Αρένα)

Σε ρυθμούς Βαλγίου η Εθνική Ελπίδων.(Την Τρίτη στην ΑΕΚ Αρένα)

By on 7 Οκτωβρίου, 2017 0 693 Views

Η μεγάλη επιτυχία πάνω στην Τουρκία χάρισε ξεχωριστές στιγμές χαράς και τρεις πολύτιμους βαθμούς για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, όμως ο χρόνος τρέχει και η πορεία της προετοιμασίας μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία ενόψει Βελγίου.

Στις 10 Οκτωβρίου οι διεθνείς μας θα περάσει από νέες δύσκολες εξετάσεις και θα πάρουν γεύση από τον επόμενο αντίπαλο μας μέσα από DVD του χθεσινού του αγώνα με τη Σουηδία που έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Νίκος Ανδρονίκου έχει όλους τους διεθνείς μας στη διάθεση του και περιμένει την ίδια καλή παρουσία και πάθος και στον αγώνα με τους Βέλγους.

Ο πολύ καλός απολογισμός με τους έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια δημιούργησε ανάλογες προοπτικές για έντονη παρουσία μας στον όμιλο και το επερχόμενο παιχνίδι με τους Βέλγους θεωρείται καθοριστικής σημασίας.

«Βλέπουμε το παιχνίδι με το Βέλγιο, παίξατε καλά και με πάθος και ανατρέψαμε τα σε βάρος μας δεδομένα με την Τουρκία όμως τώρα μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο και συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι» ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Η Εθνική μας βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς και ακολουθούν: Βέλγιο 5 βαθμοί, Σουηδία 4 βαθμοί, Ουγγαρία 3 βαθμοί, Τουρκία 1 βαθμός και η Μάλτα χωρίς βαθμό.

**Το μεταξύ μας παιχνίδι με το Βέλγιο θα διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και θα αρχίσει στις 17:00.

**Στις 10 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσης οι αγώνες Τουρκία – Ουγγαρία και Σουηδία – Μάλτα.