19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Αποκλείστηκε με βαρύ σκορ η Εθνική Νέων

By on 7 Οκτωβρίου, 2017 0 1081 Views

Την ήττα με βαρύ σκορ γνώρισε απόψε η Εθνική μας ομάδα των Νέων από την Ιρλανδία για τον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

 

Μετά το σημερινό 5-0 και την ήττα της πρεμιέρας από τη Σερβία με 1-0 και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής με το Αζερμπαϊτζάν, η Κύπρος αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Ο απολογισμός της διαδρομής των δύο αγωνιστικών δυστυχώς μας αφήνει έξω από το κυνήγι της διάκρισης και πλέον θα επιδιώξουμε νίκη πάνω στο Αζερμπαϊτζάν για να αποφύγουμε την τελευταία θέση στον όμιλο.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ήταν αποτελεσματικοί  και πριν συμπληρωθούν δεκαπέντε λεπτά αγώνα πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-0 και έβαλαν γερές βάσεις για νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Οι Ιρλανδοί άνοιξαν το σκορ στο 12’ με τον Afolabi και στο 15’ ο Molumby πέτυχε το 2-0. Στο 22’ κέρδισαν πέναλτι και ο Molumby ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

 

Ο Jayson Molumby στο 31΄πέτυχε το 4-0 για τους Ιρλανδούς, αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις διαστάσεις που πήρε το σκορ η ομάδα μας δεν κατάφερε να αντιδράσει για να μπορέσει να αποφύγει την βαριά ήττα.

 

Αντίθετα στο 67΄ο Afolabi στην πρώτη φάση που δημιούργησαν πέτυχε το 5-0 για τους Ιρλανδούς.

Στο 79′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατσαντώνη η κεφαλιά του Μιχάλη Χαραλάμπους σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των Ιρλανδών και στο 83΄ το γωνιακό σουτ του Λουκά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Τράβερς.

 

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

 

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Δημητρίου, Ιωάννου, Χαραλάμπους, Μενελάου, Άδωνη, Ππούνας (46’ Γενεθλίου), Παναγίδης, Γερολέμου (46’ Κατσαντώνης), Λουκά, Κωνσταντίνου (79′ Στυλιανίδης), Μ. Χαραλάμπους.

 

Στο μεταξύ, σήμερα είχαμε αλλαγή στον κατάλογο της αποστολής της Εθνικής μας. Μετά τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Στυλιανού Κωνσταντίνου στη χθεσινή προπόνηση τον αντικατέστησε στον κατάλογο ο Ραφαήλ Πιττάτζιης, που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην Ιρλανδία.

 

Ο σημερινός αγώνας έγινε στο «Waterford Regional Sports Centre» και διαιτήτευσε ο Alain Durieux από το Λουξεμβούργο με βοηθούς τον συμπατριώτη του Claude Ries και τον Βούλγαρο Georgi Doynov.

 

*Νωρίτερα σήμερα για τον όμιλο μας έγινε ο αγώνας της Σερβίας με το Αζερμπαϊτζάν που έληξε με 4-1 υπέρ της Σερβίας.

 

*Το φινάλε στον όμιλο που συμμετέχουμε είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου με τους αγώνες Κύπρος – Αζερμπαϊτζάν και Ιρλανδία – Σερβία.

Στη βαθμολογία πρώτη η Σερβία με 6 βαθμούς, δεύτερη η Ιρλανδία με 4 βαθμούς, τρίτο το Αζερμπαϊτζάν με ένα βαθμό και τελευταία η Κύπρος χωρίς βαθμό.