24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024

Η Εθνική Νέων θα έχει ευκαιρίες για την πρόκριση

By on 5 Οκτωβρίου, 2017 0 717 Views

Ο απολογισμός της χθεσινής πρεμιέρας θα μπορούσε να καταγράψει βαθμολογικό κέρδος όμως παρά την αρνητική εξέλιξη δεν περιορίζονται οι ελπίδες μας για το στόχο της πρόκρισης.

 

Η Εθνική Νέων γνώρισε την ήττα με 1-0 από τους Σέρβους όμως θα έχει τις ευκαιρίες της για να μπορέσει να διεκδικήσει τη διάκριση και να συνεχίσει το οδοιπορικό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19.

 

Η ομάδα μας με την πολύ καλή της παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι δεν πέτυχε στην ανατροπή,  έδωσε ελπίδες για τους αγώνες που ακολουθούν με Ιρλανδία και Αζερμπαϊτζάν.

 

«Τίποτε ασφαλώς δεν έχει αλλάξει ως προς τον προσανατολισμό της ομάδας μας. Απομένουν άλλοι δύο αγώνες και συνεχίζουμε να κυνηγούμε το καλύτερο στον όμιλο μας.

 

Σίγουρα μπορούσαμε να είχαμε κέρδος και στον αγώνα της πρεμιέρας, αλλά δυστυχώς πληρώσαμε το τίμημα στο διάστημα που δεν είχαμε την ανάλογη καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, ιδιαίτερα στα πρώτα 30 λεπτά.

 

 Έγινε μεγάλη προσπάθεια και αν αξιοποιούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο τις ευκαιρίες μας η κατάληξη θα ήταν διαφορετική» ήταν και το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Νεόφυτου Λάρκου.

 

Είναι γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε με πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανατροπή όμως δυστυχώς μείναμε στο μηδέν.

 

Στα πλην του αγώνα της πρεμιέρας και η απώλεια του Χρίστου Χατζηπασχάλη, που αποχώρησε πολύ νωρίς με πρόβλημα τραυματισμού.

 

Η Εθνική μας από σήμερα μπαίνει σε ρυθμούς Ιρλανδίας την οποία θα αντιμετωπίσουμε το ερχόμενο Σάββατο στο Waterford.

 

Το φινάλε στον όμιλο που συμμετέχουμε και φιλοξενείται στην Ιρλανδία είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Αζερμπαϊτζάν.

 

Στον άλλο αγώνα της χθεσινής πρεμιέρας Ιρλανδία – Αζερμπαϊτζάν έμειναν στο 0-0.