25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:Όλα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα( Δεν είναι Eurovision )

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:Όλα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα( Δεν είναι Eurovision )

By on 5 Οκτωβρίου, 2017 0 2361 Views

Με το κεφάλι ψηλά σταμάτησε την καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής Ηλίας Χαραλάμπους και νιλωθει ευλιγημένος γιατί πέτυχε ότι ονειρεύτηκε στο ποδόσφαιρο.Θα τιμηθεί στον αγώνα της Κύρου με την Ελλάδα για την προσφορά του στην Εθνική και νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος όπως δήλωσε
στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 .

Για το ότι θα τιμηθεί στον αγώνα με την Ελλάδα:

«Το ότι θα τέλειωνε η καριέρα μου με αυτή την τιμητική διάκριση, είναι ότι καλύτερο για εμένα. Νιώθω ευλογημένος για ότι πέτυχα, ευχαριστώ τον Θεό για τη δύναμη που μου έδωσε. Όλα τα ποδοσφαιρικά μου όνειρα έγιναν πραγματικότητα».

Για την παρουσία του στην Εθνική:

«Έχω περάσει από όλες τις Εθνικές, στην Εθνική Ανδρών έπαιξα για 15 χρόνια. Αυτό που κρατώ είναι οι πολλές εμπειρίες που είχα. Με την Εθνική έχει αντίπαλους παίκτες που αγωνίζονται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Έκανα πολλούς φίλους και αυτό που κρατάω είναι η αγάπη του κόσμου. Η εκτίμηση του κόσμου είναι αυτό που μένει».

Για το αν νιώθει γεμάτος:

«Δόξα το Θεό νιώθω γεμάτος. Έκανε και μεταγραφές στο εξωτερικό, νιώθω πολύ καλά για την ποδοσφαιρική μου καριέρα».

Για το αν μπορούσε να συνεχίσει:

«Ότι θα μπορούσα, είμαι σίγουρος. Απλά πρέπει και εμείς οι ίδιοι να σταματάμε με ψηλά το κεφάλι. Ήθελα να με θυμάται ο κόσμος στα καλά μου. Μετά την πρόταση που μου έκανε η ΑΕΚ να μείνω στο προπονητικό τιμ, το θεώρησα ως μια πολύ καλή στιγμή για να σταματήσω».

Για το πως βλέπει την Εθνική:

«Η Εθνική νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ καλό στάδιο τώρα. Το να κερδίσεις την Βοσνία και ποιοι αγωνίζονται εκεί, ήταν μεγάλη νίκη. Υπάρχει ταλέντο και εμπειρία. Με τον καινούριο προπονητή γίνεται μια νέα αρχή. Στο άμεσο μέλλον πρέπει να προκριθούμε σε κάποια προκριματική φάση».

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα:

«Έχουμε τη δική μας περηφάνια, το δικό μας εθνόσημο, τη δική μας ταυτότητα. Οι παίκτες θα δώσουν όλα για τη νίκη. Μετά το τέλος του αγώνα, θα είμαστε με την Ελλάδα. Δεν είναι Eurovision που μας δίνουν και τους δίνουμε 12 βαθμούς. Νιώθω αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΟΠ και την ΕΠΟ που θα με τιμήσουν».