28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το καμάρι του Κυπριακού αθλητισμού

Α.ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ:Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το καμάρι του Κυπριακού αθλητισμού

By on 4 Οκτωβρίου, 2017 0 875 Views

Μήνυμα από τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ανδρέα Σοφοκλέους με την ευκαιρία των γενεθλίων του συλλόγου:

Φίλοι ΑΕΛίστες, σήμερα το ένδοξο Σωματείο μας γιορτάζει 87 χρόνια ζωής! Ογδόντα επτά χρόνια πλημμυρισμένα από χιλιάδες αναμνήσεις, κάποιες όμορφες κάποιες, κάποιες δυσάρεστες και αμέτρητες στιγμές ΔΟΞΑΣ και ΤΙΜΗΣ.

Η Αθλητική Ένωση Λεμεσού είναι το καμάρι του Κυπρικού αθλητισμού, αφού πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα Σωματεία στην Κύπρου με μια βαριά ιστορία στην πλάτη της. Μια ιστορία που μόνο συναισθήματα περηφάνειας προσφέρει σε όλους εμάς τους ΑΕΛίστες.

Ο κάθε ένας από εμάς έχει βαθιά χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά πως η ΑΕΛ για μας δεν αποτελεί απλά ένα Αθλητικό Σωματείο αλλά ότι είναι η οικογένεια μας, η πίστη μας, η ιδεολογία μας, αλλά πάνω από όλα η ΟΜΑΔΑ μας.

Γιατί για μας τους ΑΕΛίστες η ομάδα μας είναι κάτι ιερό!

Μέσα από τα χρόνια το πάθος του ΑΕΛίστα όχι μόνο δεν έσβησε αλλά έμεινε αναλλοίωτο παρ’ όλες τις δυσκολίες και δοκιμασίες στις οποίες περάσαμε. Ο ΑΕΛίστας στέκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας φύλακας Άγγελος.

Καταληγοντας, εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου το Σωματείο μας να είναι όρθιο, δυνατό και πάντα πρωτοπόρο όπως εξάλλου του αρμόζει για άλλα χίλια χρόνια.

Εύχομαι η ΑΕΛ μας να περιβάλλεται πάντοτε από ανθρώπους που πραγματικά θέλουν να την υπηρετούν με μοναδικό γνώμονα τις αρχές που την διέπουν για 87 ολόκληρα χρόνια.

ΖΗΤΩ Η ΑΕΛ!

Με τιμή

Ανδρέας Σοφοκλέους
Πρόεδρος ΑΕΛ