Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ:΄ Επιτέλους μπορώ να παίξω στην Εθνική…Είμαι πολύ χαρούμενος

4 Οκτωβρίου, 2017
724 Views
0 Comments
ΣΠΟΛΙΑΡΙΤΣ:΄ Επιτέλους μπορώ να παίξω στην Εθνική…Είμαι πολύ χαρούμενος

Ο Σπόλιαριτς (αριστερά) βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν.
——————————————————-

Τα αποτελέσματα των δύο επόμενων αγώνων της Εθνικής Ελπίδων θα καθορίσουν πολλά στην πορεία μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και οι διεθνείς μας δηλώνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το καλύτερο για θετικό απολογισμό.

Πρώτος μας αντίπαλος η Τουρκία την Πέμπτη στο ΑΕΚ Αρένα. Ώρα έναρξης 17:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ.

Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος στο https://www.youtube.com/watch?v=UrueOs7yKH8 και η μετάδοση θα αρχίζει λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώνεται σήμερα και η τεχνική ηγεσία θα καταλήξει οριστικά στις επιλογές ως προς το αρχικό πλάνο δράσης.

Οι διεθνείς μας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες για τους επικείμενους αγώνες με Τουρκία και Βέλγιο όμως η διάθεση για το καλύτερο είναι δεδομένη.

Η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων απέκτησε μεγάλο χορηγό, την εταιρεία ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια).

Ο Ματίας Σπόλιαριτς που για πρώτη φορά θα είναι στη διάθεση του Νίκου Ανδρονίκου για επίσημο παιχνίδι, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου για επίσημους αγώνες. Μας περιμένουν δύο δύσκολοι αγώνες, γνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

Θα προσπαθήσω με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο το δυνατό περισσότερο για την επίτευξη των στόχων της Εθνικής μας και μακάρι να ήμουν μαζί με τους συμπαίκτες μου από το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας».

Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι ο τρίτος για την Εθνική μας στη διαδρομή της προκριματικής φάσης. Αρχίσαμε με νίκη επί της Μάλτας με 2-1 στην Κύπρο και ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα (4-1) από τη Σουηδία.

Η Τουρκία στο μοναδικό αγώνα που έδωσε έφερε ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με το Βέλγιο.

Το αγώνα με την Τουρκία θα διαιτητεύσει ο Γερμανός Daniel Siebert με βοηθούς τους συμπατριώτες του Jan Seidel και Christian Gittelmann. Τέταρτος διαιτητής ο επίσης Γερμανός Sören Storks.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Νορβηγός Jon Skjervold και παρατηρητής αγώνα ο Ολλανδός Jan Willem Van Dop.

Comments are closed.