Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Like

Α.ΚΑΡΟ:Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο

3 Οκτωβρίου, 2017
662 Views
0 Comments
Α.ΚΑΡΟ:Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο

Στιγμιότυπο από τη Συνέντευξη Τύπου. Τα Ελληνικά Πετρέλαια ΕΚΟ προστέθηκαν από σήμερα στην οικογένεια των χορηγών των Εθνικών μας ομάδων.
—————————————-

Με απογευματινή προπόνηση στο ΑΕΚ Αρένα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και μετά και την αυριανή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό ως προς το πλάνο δράσης που ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρονίκου.

Στα συν της ομάδας όπως γράψαμε και χθες η παρουσία του Ματίας Σπόλιαριτς, που για πρώτη φορά θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Οι διεθνείς μας περιμένουν με αισιοδοξία τις επίσημες υποχρεώσεις με Τουρκία και Βέλγιο και ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Καρό κατά τη διάρκεια της σημερινής Συνέντευξης Τύπου, για την ανακοίνωση του μεγάλου χορηγού της Εθνικής Ελπίδων ΕΚΟ (Ελληνικά Πετρέλαια) ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δικαιώσουμε αυτούς που πιστεύουν σε εμάς και μας στηρίζουν. Μας περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια, ξέρουμε πολύ καλά το ψηλό βαθμό δυσκολίας και μέσα από την προσπάθεια θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Ανδρέας Καρό πριν από ένα χρόνο όταν κερδίσαμε μέσα στην Τουρκία με 1-0 ήταν βασικό μέλος της αποστολής και τονίζει:

«Κάθε εμπειρία ασφαλώς είναι χρήσιμη, αλλά για να μπορέσεις να επαναλάβεις επιτυχίες πρέπει να δώσεις το μάξιμουμ των δυνάμεων σου και να περιορίσες τα λάθη σου στο ελάχιστο. Κάθε διοργάνωση, κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και μόνο με συνεχή προσπάθεια επαναλαμβάνονται επιτυχίες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο».

Comments are closed.