25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Θέλετε να γίνετε διαιτητές?Αρχίστε μαθήματα…

By on 2 Οκτωβρίου, 2017 0 816 Views

Το Τμήμα Διαιτησίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη νέας σειράς μαθημάτων για νέους Διαιτητές Ποδοσφαίρου.

Στα μαθήματα θα διδάσκουν Εκπαιδευτές της Σχολής Διαιτησίας της ΚΟΠ και θα γίνονται σε όλες τις Επαρχίες, Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο νοουμένου ότι υπάρξει ικανοποιητικός αριθμός δηλώσεων συμμετοχής στην κάθε επαρχία χωριστά.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς μαθημάτων και της πρακτικής εξάσκησης που θα γίνει, όλοι οι υποψήφιοι Διαιτητές Ποδοσφαίρου θα παρακαθήσουν σε γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του Διπλώματος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου βασικού επιπέδου, το οποίο θα τους απονεμηθεί σε ειδική τελετή.

Τα διπλώματα της Σχολής Διαιτησίας της ΚΟΠ είναι αναγνωρισμένα από την UEFA και από όλες τις χώρες μέλη της UEFA.

‘Όσοι ενδιαφέρονται να συμπληρώσουν το σχετικό έντυπο συμμετοχής στα μαθήματα Διαιτησίας Νέων Διαιτητών Ποδοσφαίρου που μπορούν να λάβουν μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ (www.cfa.com.cy) κάτω από την Κατηγορία Διαιτησίας, Λήψη Αρχείων ή στην υφιστάμενη σελίδα πάνω δεξιά και κάτω από τον τίτλο Αιτήσεις.

Η αίτηση πλήρως συμπληρωμένη και υπογραμμένη μπορεί να σταλεί με φάξ στον αριθμό 22-590544 ή στο e-mail [email protected] ή δια χειρός στα γραφεία της ΚΟΠ στο Τμήμα Διαιτησίας, μέχρι τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ στο τηλέφωνο 22 352341 Βίκυ Γεωργίου.

Τα μαθήματα θα γίνονται εβδομαδιαία και θα αρχίσουν άμεσα μετά τη λήψη της προθεσμίας που δίνεται. Η ημέρα και η ώρα θα καθοριστεί σε συνεννόηση με τον Εκπαιδευτή της κάθε Επαρχίας και θα γνωστοποιηθεί αργότερα.

Υποψήφιοι Διαιτητές που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα, μέσα στα πλαίσια εκπαίδευσης τους είναι υποχρεωμένοι να διαιτητεύουν αγώνες GRASSROOTS τα Σαββατοκύριακα για πρακτική εξάσκηση και εκπαίδευση.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ για κάθε υποψήφιο και το οποίο θα καταβληθεί με την έναρξη του πρώτου μαθήματος.