19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Απόδραση με νίκη από το Δασάκι για την ΑΕΛ.(Στις εντυπώσεις έμεινε πάλι ο Εθνικός)

Απόδραση με νίκη από το Δασάκι για την ΑΕΛ.(Στις εντυπώσεις έμεινε πάλι ο Εθνικός)

By on 1 Οκτωβρίου, 2017 0 909 Views

Η ΑΕΛ έσπασε την παράδοση που τα τελευταία χρόνια δεν την ήθελε νικήτρια στο Δασάκι και κέρδισε 1-0 τον Εθνικό που για άλλο ένα παιγνίδι πάλεψε και έφησε καλές εντυπώσεις ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα αφού έχει πρόβλημα στην αξιοποίηση ευκαριών.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Λεόντσο στο 71΄ και μάλιστα κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Εθνικός ήταν καλύτερο σε εκείνο το σημείο και απείλησε 1-2 φορές για να ανοίξει το σκορ αλλά αφού δεν τα κατάφερε τον τιμώρησε η ΑΕΛ στην αντεπίθεση..
Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ δεν ήταν εντυπωσιακή αλλά ήταν καλύτερη, βρήκε προϋποθέσεις, δεν έκανε το γκολ και όλα ήταν ανοικτά.
Ο Εθνικός μπήκε καλά στην επανάληψη, το παιχνίδι πήγε να ανοίξει μέχρι που σε μια αντεπίθεση στο 71΄ ο Σίλβα έδωσε ωραία ασιστ στον Λεόντσο ο οποίος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και χάρισε το μεγάλο διπλό στην ομάδα του.

ΕΘΝΙΚΟΣ : Μπογκαντίνοφ, Στόιτσεφ, Ρόκατς, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χαραλάμπους, Κυπριακού (79΄ Κωνσταντίνου), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου (90΄ Ηλία), Ντόβνια

ΑΕΛ : Βοζίνια, Λαφράνς, Μιτρέα, Αϊρόσα, Σίλβα, Φιντέλις, Σάσι (75΄ Σοάρες), Αλνταϊρ, Αβραάμ, Ηλία (62΄ Μπενίτεθ), Λεόντσο (90΄ Αρουαμπαρένα)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρόκατς/Σάσι

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λούκας Σωτηρίου: (Ο. Τζιωρτζής – Ε. Ευαγόρου), 4ος: Α. Κωνσταντίνου, Παρ.: Π. Κκαϊλής
ΘΕΑΤΕΣ: 900