26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στην αποστολή της Ανόρθωσης με ερωτηματικό ο Πράνιτς

Στην αποστολή της Ανόρθωσης με ερωτηματικό ο Πράνιτς

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 844 Views

Ένιωσε καλύτερα χθες σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες ο Ντάνιελ Πράνιτς και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ανόρθωσης για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν είναι σίγουρη η παρουσία του στην 11αδα .Αυτό θα κριθεί την τελευταία στιγμή από τον προπονητή Ρόνι Λέβι αφού φυσικά μιλήσει ξανά με τον παίκτη.
Για τον σημερινό αγώνα ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκάντσεφ, Αμπντουλάγιεφ… ενώ θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Πράνιτς ωστόσο έχει έτοιμο το εναλλακτικό σενάριο 11αδας

Βάσει των σημαντικών απουσιών, κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας βέβαιοι είναι οι Σίλντελφελντ και Ντουγκλάο με τον Σιβού να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Μπανταλόφσκι στο αριστερό αν τελικά δεν παίξει ο Πράνιτς

Στον χώρο του κέντρου η τριάδα δύσκολα αλλάζει με τον Οικονομίδη να βρίσκεται δίπλα στον Βίκτορ και μπροστά τους ο Ράγιος.

Στην επίθεση, υπάρχει το ερωτηματικό αν θα δούμε αλλαγές . Οι Άλβες – Καρλίτος δείχνουν έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση. Είναι άγνωστο όμως αν ο Λέβι θα επιμένει και σπήμερα στον Καμαρά ή αν θα του δώσει ανάσες και να αρχίσει με τον Σισέ κορυφή ή τον Άλβες. Αν δεν αλλάξει κάτι στο μυαλό του προπονητή στο αρχικό σχήμα της επίθεσης θα αποτελείται , από τους Παλάνκα, Σισέ στα άκρα και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.