19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Εξάρα η Παρί και φιλαράκια Νεϊμάρ -Καβάνι

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 956 Views

Από το ένα άκρο στο άλλο οι σχέσεις του Βραζιλιάνου με τον Ουρουγουανό, οι οποίοι από εχθροί στ’ αποδυτήρια κατέληξαν… αδέρφια. Διαβάστε τι συνέβη στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε η Παρί μετά τα όσα μεσολάβησαν.

Είναι τρελοί αυτοί οι Παριζιάνοι! Μέχρι… χθες τσακώνονταν για το ποιος θα παίρνει την ευθύνη για τα ελεύθερα χτυπήματα (φάουλ, πέναλτι) και το Σάββατο έκαναν σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό, σαν να μην έχει προηγηθεί, τίποτα στ’ αποδυτήρια.

Στο εμφατικό 6-2 της Παρί Σεν Ζερμέν επί της… τρίτης Μπορντό έγινε εμφανές πως ο Βραζιλιάνος θα είναι ο… εκτελεστής! Αυτός πήρε την μπάλα και σκόραρε το τέταρτο γκολ των πρωτευουσιάνων, προτού χαθεί στην αγκαλιά του ανταγωνιστή του Έντισον Καβάνι.

Ο φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος μάρτυρας του της απρόσμενης αυτής στιγμής…


Ο Βραζιλιάνος ήταν εκτός αποστολής την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Μονπελιέ και η Παρί γκέλαρε, αλλά κόντρα στην Μπορντό ήταν… σεληνιασμένος και έτσι η ομάδα του Έμερι διέλυσε 6-2 την Μπορντό, συνεχίζοντας αήττητη στα οκτώ ματς που έχει δώσει στη φετινή Ligue 1!

Μόλις στο 5’ και με τη φαουλάρα του Νεϊμάρ, η Παρί πήρε το προβάδισμα, με τον Καβάνι να κάνει το 2-0 με… συνοπτικές διαδικασίες στο 12’ και ύστερα από ασίστ του Βραζιλιάνου. Η ομάδα του Έμερι δεν έπαιρνε το πόδι από το… γκάζι, με τον Μενιέ να ανεβάζει κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 21’ (3-0). Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σανκαρέ μείωσε προς στιγμήν για την Μπορντό, αλλά οι Παριζιάνοι… απάντησαν άλλες δύο φορές, με εύστοχο πέναλτι του Νεϊμάρ αρχικά και τον Ντράξλερ στο 45’ για το 5-1 του ημιχρόνου!

Στο δεύτερο μέρος, οι «μηχανές» των πρωτευουσιάνων δούλευαν στο… ρελαντί, αλλά ο Εμπαπέ πρόσθεσε και εκείνος το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 6-1 στο 58ο λεπτό. Στο τέλος, οι Γιρονδίνοι διαμόρφωσαν το 6-2, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαλκόμ ακριβώς στο 90’.