19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
  • Απο τις δοκιμές νικητής…ο Χάμιλτον .Eφιαλτική ήταν η εξέλιξη για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

Απο τις δοκιμές νικητής…ο Χάμιλτον .Eφιαλτική ήταν η εξέλιξη για τον Σεμπάστιαν Φέτελ

By on 30 Σεπτεμβρίου, 2017 0 1473 Views

Eφιαλτική ήταν η εξέλιξη για τον Σεμπάστιαν Φέτελ στις κατατακτήριες δοκιμές της Μαλαισίας, με το Γερμανό να αντιμετωπίζει μηχανικό πρόβλημα από τις ελεύθερες δοκιμές, γεγονός που οδήγησε στην αλλαγή κινητήρα.

Δυστυχώς ο νέος κινητήρας τον πρόδωσε από την Q1, δίχως να ολοκληρώσει το γύρο και ως εκ τούτου αναμένεται να ξεκινήσει από την τελευταία θέση στο αυριανό GP, με τις ελπίδες του για τον τίτλο να ελαχιστοποιούνται.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η πορεία του Λιούις Χάμιλτον, με τον Βρετανό πιλότο να βρίσκεται καβάλα στο άλογο για ένα ακόμη πρωτάθλημα, ρεφάροντας για την κακή του εμφάνιση στις ελεύθερες δοκιμές με την κατάκτηση της 70ης του pole position.

Πίσω του βρέθηκε ο Κίμι Ραικόνεν για να ακολουθήσουν οι Μαξ Φερστάπεν, Ντάνιελ Ρικιάρντο, Βαλτέρι Μπότας, Εστεμπάν Οκόν, Στόφελ Βαντούρνε, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Σέρχιο Πέρες και Φερνάντο Αλόνσο.

«Δεν είχαμε ιδέα για το τι επρόκειτο να συμβεί και πραγματικά λυπόμαστε για ότι συνέβη στον Σεμπ. Ωστόσο το γυρίσαμε και είμαι ευγνώμων για αυτό», δήλωσε ο μεγάλος νικητής Λιούις Χάμιλτον.